Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 22:28 Nissan walczy o tytuł Best Bloggers' Car 2009
Już po raz trzeci organizuję u siebie na blogu ten plebiscyt - wraz z kilkoma tysiącami czytelników wybieram auto roku, hucznie zwane "Najlepszym autem blogosfery".
Przez ostatnie 2 tygodnie trwały eliminacje i ze 102 aut na placu boju pozostały 34.
A wśród nich aż 3 Nissany:
- 307Z
- GT-R
- Patrol
Każdy z nich walczy w pierwszym dniu ćwierćfinału - czyli swoje głosy możecie oddać od soboty 06/02 do poniedziałku 08/02.
Jeśli przejdą dalej - znajdziecie je w harmonogramie półfinałowym (rozlosowane pojedynki), który przygotuję w okolicach piątku 12/02.
Tutaj głosowanie: Ćwierćfinał
Tutaj link do mojego bloga: Blogomotive.pl
Tutaj link do wszystkich pojedynków: BBC09 (aktywne są te na żółto)
Pozdrawiam,
Rafał
PS. Nie jestem spamerem - leniwie prowadzę sobie bloga dla własnej przyjemności. Pozwoliłem sobie na ten wpis, gdyż chcę wyrównać szanse wszystkich aut biorących udział w plebiscycie BBC09, a wiem (po prawie 3-letniej praktyce), że nie ma mowy o równych szansach, gdy aktywizują się fankluby tylko niektórych marek. Stąd prośba - nie dajcie się innym ;-)
Ostatnio zmieniony przez Blogomotive Pią 05 Lut, 2010 22:55, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum