Chetnie bym wpadl ale w tym terminie odpada. Ja jade na KOE wiec sorry ale termin mi nie pasuje. Wyglada na to ze w tym roku nie bedzie zadnego normalnego terminu spotkania aby polatac po torze.
Pozdraiwam
zlot TK na lotnisku w lublinie
Moderator: Moderator
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
Tjaaaa i jak zwykle cała masa napalonych i podnieconych do zlotowania buuhaha! A w rezultacie na lotnisko przyjadą może ze 4 Nissany
Tak jak to miało miejsce na torze w LBL.
Żeby nie robić OT napiszę, że ja nie wpadne bo mam wtedy weselicho w rodzinie.
Żeby nie robić OT napiszę, że ja nie wpadne bo mam wtedy weselicho w rodzinie.
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
Niestety wydaje mi się że przedmówca ma rację
Ale wrzućcie później foty poglądowe.
Byłbym chętny ale od 24.06 mnie nie ma w naszym jakże specyficznym kraju.
Ale wrzućcie później foty poglądowe.
Byłbym chętny ale od 24.06 mnie nie ma w naszym jakże specyficznym kraju.
200 SXy są zajefajne... nom czy ktoś śmie zaprzeczyć?? <killer>
nie chce zapeszac bo u mnie z czasem bardzo roznie bywa ale zrobie wszystko zeby do lublina dotrzec
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
- Gelo
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Wszystko juz dograne. Musimy jednak zapłacici za wynajem i w związku z tym organizujemy zrzutkę. Zbieramy wstępnie po 100 zł za auto na dwa dni. Oczywisice jesli bedzie wiecej osob reszta pieniedzy będzie zwrócona albo zainwestowana w prowiant na wieczorne ognisko.
Proszę o wpłaty na konto mBank : 20 1140 2004 0000 3402 3068 5207 Grzegorz Chmielowiec
. W tytule przelewu prosze podac "lotnisko" i swoj nick. Bedzie też mozliwosc opłaty na miejscu ale te 10 osób musimiy miec pewne zeby wogole sie za to brać wiec bardzo prosze- kto może to na konto..
Lotnisko mieści sie w miejscowosci Nowodwór, ew. znane jest jako Ułęż (granica dwoch miejscowosci). Jest to 7 km od trasy Lublin-Warszawa około 55 km przed Lublinem.
Tak jak pisałem bedzie trasa do driftowania, do jazdy na czas i 1/4 mili. Z ciekawostek to bedzie gośc Carlsen Morten z Camaro i Raptowny Waldek - mistrz polski freestyle na motocyklu ( bo motocykli tez troszke bedzie)..Wiec zapraszam do wpłacania pieniędzy i spotykamy sie 24-25 czerwiec. W arazie pytań proszę dzwonić 505-903-424
Mapka dojazdu :
[img=http://img179.imageshack.us/img179/17/dojazd8xh.th.jpg]
Proszę o wpłaty na konto mBank : 20 1140 2004 0000 3402 3068 5207 Grzegorz Chmielowiec
. W tytule przelewu prosze podac "lotnisko" i swoj nick. Bedzie też mozliwosc opłaty na miejscu ale te 10 osób musimiy miec pewne zeby wogole sie za to brać wiec bardzo prosze- kto może to na konto..
Lotnisko mieści sie w miejscowosci Nowodwór, ew. znane jest jako Ułęż (granica dwoch miejscowosci). Jest to 7 km od trasy Lublin-Warszawa około 55 km przed Lublinem.
Tak jak pisałem bedzie trasa do driftowania, do jazdy na czas i 1/4 mili. Z ciekawostek to bedzie gośc Carlsen Morten z Camaro i Raptowny Waldek - mistrz polski freestyle na motocyklu ( bo motocykli tez troszke bedzie)..Wiec zapraszam do wpłacania pieniędzy i spotykamy sie 24-25 czerwiec. W arazie pytań proszę dzwonić 505-903-424
Mapka dojazdu :
[img=http://img179.imageshack.us/img179/17/dojazd8xh.th.jpg]
Mam 2 pytania:
- czy macie jakieś zdjęcia/film/mapkę tego toru?
- czy gdyby ktoś chciał/mógł przyjechać tylko na sobotę to płaci pełną kwotę, czy połowę?
PZDR
- czy macie jakieś zdjęcia/film/mapkę tego toru?
- czy gdyby ktoś chciał/mógł przyjechać tylko na sobotę to płaci pełną kwotę, czy połowę?
PZDR
- Gelo
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
pyt 1 : nie mamy zdjęc tego toru bo go zrobimy dopiero. Bedzie wykorzystana czesc dróg dojazdowych no i oczywiscie pasy startowe. Jako taki tor nie występuje.
pyt 2 : oczywisicie ze na jeden dzien to połowę !
pyt 2 : oczywisicie ze na jeden dzien to połowę !
-
cziko

udało mi sie zaprosic Carlsena Mortena z jego zacnym DRAG CAMRA a coo gadałem z chłopem w białej i nazekał ze nie ma gdzie treneowac zeby opanowac to bydel to niech przyjezdza i trenuje do woli
a grzesio zaprosił swojego zioma z lublina Raptownego Waldka - kto był na bemowie na zakonczenie sezony w zeszłym roku ten wie ze jest to bodajrze mistrz europy we freestylu na motocyklu
- Gelo
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Jak narazie otrzymalem wpłate od :
1. Tery
2. Boniek
Na pewno bedą też
3. Ja
4. Cziko
5. Darek
i mnostwo osob ktore sie zapowiadają ze zaplaca przy wjezdzie!!
Prosze jednak kto jest zainteresowany o wplaty na konto bo musze zaplacic za to lotnisko !!!
1. Tery
2. Boniek
Na pewno bedą też
3. Ja
4. Cziko
5. Darek
i mnostwo osob ktore sie zapowiadają ze zaplaca przy wjezdzie!!
Prosze jednak kto jest zainteresowany o wplaty na konto bo musze zaplacic za to lotnisko !!!
-
Keepsake
Kasa poszła na konto. Płacę za sobotę bo nie daję 8 kapciom szans na dożycie do niedzieli jeżeli będzie tak fajnie jak mówicie że będzie