Dnia 20 czerwca ( data wstępnie zaklepana ) najprawdopodobniej zostanie zorganizowany Dyno Day w Poznaniu. Hamowanie odbędzie się w Geko Cars
TU
Co do kosztów to trzy pomiary będą kosztować 60zł. Jednak jest pewien myk. Mianowicie minimalna ilość samochodów to 15, maksymalna to 30 aut. Toteż Dyno Day będzie organizowany wspólnie z Celica-Club aby uzyskać te 15 samochodów. Jak się na to zapatrujecie i czy był by ktoś chętny ??
Dyno Day POZNAŃ 20 czerwca 2009
Moderator: Moderator
N/A-LPG KILLER 
Japan Auto
Japan Auto
- bedo
- Coś już wiem

- Kontakt:
Jak nie uzbieracie tych 15 chętnych, to polecam Wojtka:
http://www.chiptuning.poznan.pl/Witaj.html
U niego dyno day zaczyna się od 2 aut i pomiary kosztują 50zł. Do wyboru są rolki i hamownia 'przenośna', przyczepiana na koło
.
http://www.chiptuning.poznan.pl/Witaj.html
U niego dyno day zaczyna się od 2 aut i pomiary kosztują 50zł. Do wyboru są rolki i hamownia 'przenośna', przyczepiana na koło
chetnie zabdam moc...
Wszystkie czesci 200sx s13 tel 725101075
- bartek_asik
- Proszę nie bić nowego

Witajcie jestem z CC, propozycja hamowania u wojtka jest ciekawa, w geko jeszcze nie zaklepałem terminu, rozmawiałem z nimi dopiero o wstępnym terminie. Ze względu, że większość użytkowników Celic w Poznaniu to studenci, prosili mnie by zorganizować hamowanie po naszym zlocie letnim, czyli po 4 lipca. Zadzwonię do WSTR garage i popytam o terminy. Pozdrawiam i proszę o cierpliwość 
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Z racji pomyślnego wiatru w plecy to może i ja się zapiszę na pomiar...
Nareszcie mam koniec problemów z paliwem
Nareszcie mam koniec problemów z paliwem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Dzisiaj jade do WSTR garage zobaczyc co i jak...
Moze hamowanko sobie zrobię ...
Moze hamowanko sobie zrobię ...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.