Zakup Kolejnego 300zx

Moderator: Moderator

Maciejk
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Heh od ostatniego mojego 300zx do słabej sytuacji finansowej zmuszajacej mnie do sprzedania mojej Zetki, moja sytuacja troche sie poprawila i po powrocie do Polski zakupiłem civic gen 4 vel zelazko wraz z kolega wrzucilismy silnik z preludy h22a 220 ps ale jak to naped na przod nie dawał mi tyle frajdy i postanowilem znowu zakupic 3Z :) wiec pewno kupie zetke na nowy sezon mam zamiar przywiesc anglika w idealnym stanie cos kolo 95 rok 3.0 TT 2+2 w biegach zakup szykuje z Uk i chce zostawic orginalnego JDM z kiera po prawej :) wiec znowu wracam na forum i do RWD :) Wiec witam sie jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich serdecznie i od razu jak kupie zetke wstawie fotki i sie za nia zabiore niewykluczone ze jeszcze w tym miesiacu :)
Obrazek
Nissan 300zx Z32 1989 Japan Import 3.0 TT 2+2
Awatar użytkownika
Neo2005
Sponsor
Sponsor
Kontakt:

Maciejk pisze:Heh od ostatniego mojego 300zx do słabej sytuacji finansowej zmuszajacej mnie do sprzedania mojej Zetki, moja sytuacja troche sie poprawila i po powrocie do Polski zakupiłem civic gen 4 vel zelazko wraz z kolega wrzucilismy silnik z preludy h22a 220 ps ale jak to naped na przod nie dawał mi tyle frajdy i postanowilem znowu zakupic 3Z :) wiec pewno kupie zetke na nowy sezon mam zamiar przywiesc anglika w idealnym stanie cos kolo 95 rok 3.0 TT 2+2 w biegach zakup szykuje z Uk i chce zostawic orginalnego JDM z kiera po prawej :) wiec znowu wracam na forum i do RWD :) Wiec witam sie jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich serdecznie i od razu jak kupie zetke wstawie fotki i sie za nia zabiore niewykluczone ze jeszcze w tym miesiacu :)
Czy to moze Twoja honda 4 gen z h22a co była/jest na allegro?
Części tuningowe bovy, naby, pasy szelkowe, wskazniki, turbo timery,stozki, kierownice i wiele wiele innych - zawsze w dobrych cenach !!! 505-205-558

Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251

My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
Maciejk
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Nie, moja hania nadal lata po gdansku przed sprzedaza zrobilem porting jeszcze :) i mysle ze na nowy sezon polatam juz 300zx bo rwd to rwd :)
Obrazek
Nissan 300zx Z32 1989 Japan Import 3.0 TT 2+2
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”