Rysuje w osi pionowej, po zewnętrznej stronie przy otwieraniu i zamykaniu. Ściągałem już listwy z drzwi z materiałem podobnym do zamszu, oczyściłem, i choć nie w super stanie to założyłem z powrotem. Dalej rysuje.
Czyżby odgięły się prowadnice?
Czy ktoś miał już ten sam problem i się z nim uporał? Może ktoś też ma taki problem?
Jakieś sugestie?
Rysuje szyby [problem]
Moderator: Moderator
200 SXy są zajefajne... nom czy ktoś śmie zaprzeczyć?? <killer>
chyba to taka natura, u mnie tez rysuje 
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
- sebastian
- Coś już wiem

- Kontakt:
tiaa...skad ja to znam:/.. przy kupnie juz mialem porysowane tak...szczegolnie prawa(Tyle ze auto wogole dlugo stalo...po 1 opuszczeniu szyby uslyszalem jak piach trzeszczy pod uszczelka przy szybie....
SX FOR LIFE....
To Panowie kupa... ściągałem tą listwę - pierwszą uszczelkę która powinna oczyszczać szybę z kurzu itd. ale nie wyciągałem jeszcze całej szyby, może gdzieś na prowadnicach jest syf
Rysuje wam zewnętrzną stronę? Jeśli tak to może faktycznie prowadnice się wyginają - w szczególności że w SX nie ma ramki nad szybą
Rysuje wam zewnętrzną stronę? Jeśli tak to może faktycznie prowadnice się wyginają - w szczególności że w SX nie ma ramki nad szybą
200 SXy są zajefajne... nom czy ktoś śmie zaprzeczyć?? <killer>
Mam to samo!
Tylko szyba kierowcy !!
Sprubuje kercherem listwe wymys! mam nadzieje ze to piasek, ale szyba juz wyglada jak po nalocie z urzyciem bomb burzacych !!
Na szczescie moj 2gi nissan mial ladne szyby !!
Tylko szyba kierowcy !!
Sprubuje kercherem listwe wymys! mam nadzieje ze to piasek, ale szyba juz wyglada jak po nalocie z urzyciem bomb burzacych !!
Na szczescie moj 2gi nissan mial ladne szyby !!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
hmm u mnie ten problem nie wystepuje, moze cos z ustawieniem szyby. U mnie prawde mowiac do zadnego materialu mogacego rysowac nie dotyka. Jedynie do uszczelki przy tapicerce. Jak ja sie sciagnie to wiadomo ze jest stosunkowo duza dziura i szyba ma spory luz, wiec o zadne metalowe materialy nie chaczy...