Woj. Opolskie

Moderator: Moderator

JoKeR
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

mam pytanko do ziomków z woj. opolskiego, jakiego mechnika byscie mi polecili zeby sprawdził mi kompresje ustawil zaplon i podpiam mi samochod do kompa zeby sprawdzic co sie z nim dzieje bo podejrzewam ze zle mieszanke spala
Lui
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Jeśli chodzi o mechanika to polecić mogę Czajnika w groszowicach, pod consulta to możesz podpiąć się jedynie w nissanie ale to też można załatwić przez czajnika

ale za pomiar kompresji krzykną sobie z 60zł...

możesz podskoczyć do carshopu na sienkiewicza załatwi się manometr to można zmierzyć kompresję za free na miejscu :)

jak chcesz można się też przejechać z szerokopasmówką to się zobaczy co się dzieje z mieszanką :)

Proponuje zacząć od carshopu, obejrzy się auto, posłucha, może zmierzy kompresje, można przejechać się z szerokopasmówką, wszystko za free

Do groszowic to na końcu bo tam będzie trzeba już coś zapłacić :)

jak byś jechał do carshopu to daj znać to mogę wpaść z szerokopasmówką
JoKeR
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

ok pojade do carshopu na sienkiewicza tylko gdzie to jest tak miejwiecej w ktorej czesci opola? i co to jest ? za free to znaczy ty mi zmierzysz? moj numer 692926667 tylko nie zawsze mam zasieg i mozna sie nie dodzwonić
Lui
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

jak jedziesz sienkiewicza w górę w stornę kinopleksu to tak po prawej stronie pod górę się wjeżdza

Obrazek

to jest sklep z częściami, do tuningu i nie tylko :) chłopaki się znają można podjechać pogadać, dowiedzieć się gdzie ewentualnie się udać, a i coś podłubać na parkingu :)

kompresje też można sprawdzić jak się manometr załatwi :) ja zmierze :)

można się tam spotkać to bym Ci powiedział gdzie podskoczyć z autem, a może i na miejscu się coś naprawi bo i tak bywa :)

ja się będę wybierał do miasta ok 10tej i trochę tam będę to można się jakoś umowić :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”