wiatm miał ktos juz taki problem!
jak włacze nawiew czy to na 1 czy na 4 to wszystko ładnie dmucha ale z prawej strony nawiew na szybe prawie wogole nic nie dmucha i teraz nie wiem czy to filtr zapchany czy co innego wie moze co to mozey byc i jak to samemu naprawic??
z gory dziekujepozdrawiam
nawiew
Moderator: Moderator
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
Może po prostu spadł przewód łączący nawiewy i dlatego tak się dzieje Zerknij pod deskę...
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Pytać
-
zozo1
a z ktorej strony mam zagladac od strony silnika czy od srodka???bo pierw myslałem ze moze filtr mi sie zapchał ten co koło szyby przedniej jest!! a wiec gdzie dokładnie sie te łączenia znajduja??z gory dziekuje
pozdrawiam
pozdrawiam
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
No gdyby to był filtr to chyba osłabiałby nawiew ogólnie a nie tylko z którejś tam strony. Obstawiam że po prostu rurka która doprowadza powietrze do kratki spadła i takie są efekty...
Musisz dostać się do tych kratek zdejmując dolne osłony pod deską i namacalnie prześledzić czy wszystkie przewody powietrzne są na swiom miejscu. jeśli któryś po prostu spadł to go nałóż i powinno być ok
Musisz dostać się do tych kratek zdejmując dolne osłony pod deską i namacalnie prześledzić czy wszystkie przewody powietrzne są na swiom miejscu. jeśli któryś po prostu spadł to go nałóż i powinno być ok
Pytać
Pytać
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
No tak Po prostu szukaj od tej kratki wgłąb
Pytać
Pytać
-