Witam jestem nowym użytkownikiem forum turbokillers.com
Mam na oku nissan'a 200sx. Przyciągnęła mnie niska cena i wielki potencjał tego auta.
Jest jeden mankament, nie mam stałych dochodów i chciałbym wiedzieć czy utrzymanie s13 jest drogie i co sadzicie o 200sx na gas (szczególnie zainteresują mnie wypowiedzi użytkowników takowych modeli). I jeszcze jedno, co z awaryjnością 200sx??
Z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam. NARXXX:]
Chce kupic nissan'a 200sx.
Moderator: Moderator
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
-
Turbokj
Mówisz niska cena ? Ja kupiłem swojego drugiego nissana za 600 euro ... Co z tego że trzeba włożyc 10k żeby auto jeździło. Jak nie masz stałych dochodów a rodzice w ciebie nie pompują
kasy to zapomnij o tym aucie. Awaryjny nie jest pod warunkiem że zrobisz silnik i będziesz dbał o niego lepiej niż o siebie.
kasy to zapomnij o tym aucie. Awaryjny nie jest pod warunkiem że zrobisz silnik i będziesz dbał o niego lepiej niż o siebie.
Komus juz to kiedys tlumaczylem......w takiej sytuacji pozostaje nieustanne dokarmianie swinki skarbonki i zaznajamianie sie z jedyna lektura posiadacza Nissana czyli forum TKTurbokj pisze:Mówisz niska cena ? Ja kupiłem swojego drugiego nissana za 600 euro ... Co z tego że trzeba włożyc 10k żeby auto jeździło. Jak nie masz stałych dochodów a rodzice w ciebie nie pompują
Pozdrawiam swiatecznie..
-
LongR
- Coś już wiem

- Kontakt:
to tak jak w moim przypadku..
kupilem tanio ,,,bylem zadowolony....
wypłaciłem się dużo za generalny remot silnika bo umarł i jest teraz git... awaryjnosc
pokoi co nie mialem zadnych problemow z autem... no moze teraz poza uszczelka kolektor blok silnika:)
ale bez stalej pracy mozesz miec czasami problem z utrzymaniem niska.
pozdrawiam
wypłaciłem się dużo za generalny remot silnika bo umarł i jest teraz git... awaryjnosc
pokoi co nie mialem zadnych problemow z autem... no moze teraz poza uszczelka kolektor blok silnika:)
pozdrawiam
-
SPOON
Dzieki za opinie?:)LongR pisze:to tak jak w moim przypadku..
pozdrawiam
Ja już jestem pewien ze chce nissana:)
Mam tera dylemat czy wybrać autko z blachara zajebista a silnikiem do remontu, czy na odwrót???
Jak zarazie jestem bardziej skłonny do wersji pierwszej.
Dlatego mam pytanko co znaczy "wykosztowałem sie"??
Ile mniejwiecej cię to wyniosło?? Tak w złotówkach
Czekam na odpowiedz.
Pozdro narxxxx
jasne, ze dobra blacha zabity silnik.SPOON pisze:Dzieki za opinie?:)LongR pisze:to tak jak w moim przypadku..
pozdrawiam
Ja już jestem pewien ze chce nissana:)
Mam tera dylemat czy wybrać autko z blachara zajebista a silnikiem do remontu, czy na odwrót???
Jak zarazie jestem bardziej skłonny do wersji pierwszej.
Dlatego mam pytanko co znaczy "wykosztowałem sie"??
Ile mniejwiecej cię to wyniosło?? Tak w złotówkach![]()
Czekam na odpowiedz.
Pozdro narxxxx
Co do kosztow to bude kupisz za ok. 3-4 tysie, remont z 4,5 tysia(chyba, ze remont bedzie przez miske olejowa;) ), dodaj do tego turbo, jesli bedziesz mial pecha to i remont hamulcow czy zawiasu
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Z czasem wyjdzie Turbo.....skromnie 1700 plnEnDrIu pisze:SPOON pisze:LongR pisze:to tak jak w moim przypadku..
Co do kosztow to bude kupisz za ok. 3-4 tysie, remont z 4,5 tysia(chyba, ze remont bedzie przez miske olejowa;) ), dodaj do tego turbo, jesli bedziesz mial pecha to i remont hamulcow czy zawiasu
-
LongR
- Coś już wiem

- Kontakt:
tak prawde mowiac to mnie wyszlo koło 5500zł ze zrobieniem wszystkiego na cacy.
razem z turbem. nie nowy tylko regenerowanym.. jezdzi poki co wrecz zapier......nicza
oleju nie bierze dbam o niego wiec mam nadzieje ze nie zrobi mi numeru
ale jak maz wybor to latwiej napewno naprawic silnik niz bude(szpachla)
razem z turbem. nie nowy tylko regenerowanym.. jezdzi poki co wrecz zapier......nicza
oleju nie bierze dbam o niego wiec mam nadzieje ze nie zrobi mi numeru
ale jak maz wybor to latwiej napewno naprawic silnik niz bude(szpachla)