Gumy stabilizatorów

Moderator: Moderator

ppp
Stały gość
Stały gość

Czy wie ktoś może gdzie można dostąc gumy stabilizatorów do S13 lub jakie patenty można zastosować.Polireutany nie wchodząw gre ,chce mić chociaż troche wygody:)
Awatar użytkownika
mlynario
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Mam pouliretany i powiem ci ze prawie nie odczulem roznicy od serii i nie wiem kto takich glupot ci nagadal;P
ppp
Stały gość
Stały gość

No troche sie boje ,że mnie wytrzęsie i buda sie rozpadnie;] Narazie chciałbym dać jakieś zwykłe gumy bo te co są teraz to takie niezbyt .Więc nikt nie wymieniał na zwykłe gumy??
Awatar użytkownika
mlynario
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

To sa tylko male gumki i twardosc moze minimalnie wzrosnie...za 600zl masz komplet wszytskich do s13
Awatar użytkownika
gumis
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

ale ja nie rozumiem o co tu w ogole chodzi?????????? w czym jest problem????? to sa normalne gumy ktore kupujesz w sklepie jak wycieraczki czy filtr oleju... nikt ci nie kaze zakladac poliuretanow...
ppp
Stały gość
Stały gość

W sumie nie napisałem jasno o co mi chodzi,a mianowicie chodzi mi o to,że do S13 gum tych nie ma i chciałem uzyskać info od czego mogą przypasować/jakie mają rozmiary.
Awatar użytkownika
gumis
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

tu maja wszystko www.hipol.pl i wysylaja... sam u nich kupowalem wszyskie dumy do stabilizatorow kiedys...
stahtom

to czy ci plomby z zebow wypadnal czy nie,to zalezy raczej od sprezynek.chyba jedynie sam stabilizator odczuje roznice miedzy guma a poli,no chyba ze komus zawias sie rozjezdza we wszystkie strony.pzdr

Ps.patenty w gre nie wchodza,bo moga byc bolesne lub kosztowne.
ppp
Stały gość
Stały gość

No i nigdzie nie ma tych gum (w Aso nie sprawdzałem) .Chyba trzeba będzie wrzucić poliuretany
Awatar użytkownika
Chajel
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

hhehe kup pouliretany to bedzie twardo to dokup kubelek i bedzie miekko :)

pozdrawiam :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”