Przekładka s14a na lewą stronę...

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
tomekzulek
Coś już wiem
Coś już wiem
Posty: 72
Rejestracja: pn 28 lut, 2011 10:38
Lokalizacja: Orneta
Kontakt:

A jak rozwiązałeś problem nawiewu, tzn dziury w ścianie przez które jest zaciągane powietrze do środka?? Chodzi mi o różnice w wysokościach??
Awatar użytkownika
Bast
Stały gość
Stały gość
Posty: 466
Rejestracja: pn 04 kwie, 2011 18:58
Lokalizacja: Wyszków
Kontakt:

przy tej różnicy wysokości większy problem miałem z tym że jak montujesz wycieraczki to wadzą one o to "podwyższenie" którym w angliku jest zaciągane powietrze... :wink:

z tym to sobie poradziłem w ten sposób że wywaliłem klimę (i tak musiałem ją wywalić bo po pierwsze jest trochę ciężka.... ale bardziej dlatego że ja robiłem to na wiązce z anglika i tam po prawej idzie taka gruba wiązka kabli przez którą się to wszystko nie mieści a z przeniesieniem jej to był by miesiąc roboty, no i wolałem żeby była tak jak z fabryki)

i jak wywaliłem tą chłodniczkę i całą jej obudowę to przymocowałem dmuchawę i nagrzewnicę i dorobiłem taki tunel który te dwa elementy łączy... był trochę problem bo jest wielka różnica w otworach w dmuchawie i w nagrzewnicy, ale się udało..
jak bym to teraz robił to zrobił bym to dużo lepiej bo z laminatu :)

no i tak to zrobiłem.. :wink: ale Tobie może wpadnie lepszy pomysł :)
Ostatnio zmieniony śr 28 mar, 2012 19:17 przez Bast, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Andy
Postojebca
Postojebca
Posty: 1473
Rejestracja: wt 05 kwie, 2011 02:51
Lokalizacja: Legnica
Kontakt:

ladnie ladnie :D widze pracy nie malo :P
gratuluje podjecia sie :D
Obrazek
As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
Awatar użytkownika
tomekzulek
Coś już wiem
Coś już wiem
Posty: 72
Rejestracja: pn 28 lut, 2011 10:38
Lokalizacja: Orneta
Kontakt:

Prace idą wrzucę dziś foto:)
Awatar użytkownika
Bast
Stały gość
Stały gość
Posty: 466
Rejestracja: pn 04 kwie, 2011 18:58
Lokalizacja: Wyszków
Kontakt:

grodź już masz? :)
Awatar użytkownika
tomekzulek
Coś już wiem
Coś już wiem
Posty: 72
Rejestracja: pn 28 lut, 2011 10:38
Lokalizacja: Orneta
Kontakt:

Zrobiłem na starej wszystko i nawet dobrze wyszło;)
Awatar użytkownika
Bast
Stały gość
Stały gość
Posty: 466
Rejestracja: pn 04 kwie, 2011 18:58
Lokalizacja: Wyszków
Kontakt:

A nie mówiłem że da radę :D haha to na pierwszy rzut oka najbardziej przeraża... :lol: jak ktoś ma doświadczenie to nie ma tragedii :)
Awatar użytkownika
tomekzulek
Coś już wiem
Coś już wiem
Posty: 72
Rejestracja: pn 28 lut, 2011 10:38
Lokalizacja: Orneta
Kontakt:

Tak jak pisałem prace trwają:)

Jutro może wrzucę więcej fotek teraz szkoda mi czasu bo cały czas jestem na warsztacie:)
Załączniki
Ściana gotowa:)
Ściana gotowa:)
A to już u mnie:)
A to już u mnie:)
Jeszcze w Anglii
Jeszcze w Anglii
Awatar użytkownika
tomekzulek
Coś już wiem
Coś już wiem
Posty: 72
Rejestracja: pn 28 lut, 2011 10:38
Lokalizacja: Orneta
Kontakt:

Prace skończone wczoraj pierwsze testy przeprowadzone bezawaryjnie:) Jak znajdę czasu wrzucę fotek i trochę opisu:)
Awatar użytkownika
Draxan
Postojebca
Postojebca
Posty: 1642
Rejestracja: czw 23 cze, 2011 20:52
Lokalizacja: UK - Bridgend / PL - Kraków
Kontakt:

znow jakis bot...
Awatar użytkownika
szaman
-#Moderator
-#Moderator
Posty: 3122
Rejestracja: śr 13 sie, 2008 22:00
Lokalizacja: Bielsko-Biała/Racibórz

tak i na dodatek nie umie usunac tego postu :/
ale go zglosilem wiec czekamy teraz na admina ;)

edit: juz wiem czemu nie moge tu grzebac, to jest nowy dzial i moderacja nie jest tu dodana, trzeba to zmienic panowie admini :D
Ostatnio zmieniony czw 30 sie, 2012 08:55 przez szaman, łącznie zmieniany 1 raz.
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przekładki RHD -> LHD”