Następnie dziękuje mojej Dorocie za pomoc przy matowaniu i usuwaniu bezbarwnego lakieru z felg. Oraz za anielską cierpliwość do mnie w czasie kiedy fobie te felgi ;*
Proszę nie sugerować się datami na zdjęciach,nie mam czasu tego przestawić
gdy dostałem felgi wyglądały tak jak na fotce
i pewnie gdybym nie był zboczony to założył bym na to opony i od jakiegoś czasu już na tym śmigał
zaczęło się od wycięcia laserem 4 dekielków zamiast tych co były aktualnie na feldze.

po wstępnej obróbce i wywaleniu starych dekielków "firmowych" taki był efekt

Między czasie felgi zostały zmatowione przezmnie i Dorotę
Niestety choroba mnie położyła na kilka dni
Jako że oryginalne ranty felg mimo iż były pokryte jakimś lakierem nie ustrzegły się próby czasu i warunków atmosferycznych
powstała misja usunięcia tego lakieru i wypolerowania całego rantu.Ori rant miał delikatne rowki dookoła felgi.
Przy okazji rant został powiększony o kilka mm ( ten kawałek "progu" który widać na fotce wyżej) Tak wygląda po przepolerowaniu rant felgi

Tu felga w trakcie oklajania przed malowaniem na czarno. Cały rant trzeba zamaskować a następnie pomalować lakierem do aluminium polerowanego.

a tu tuż po oklejeniu

na chwilę obecną mam tak przygotowane 2 felgi a jutro oklejam pozostałe 2 i maluję na czarno.Dekielki też jutro będą w całości pomalowane na czarno a napisy wycięte laserem zostaną wypełnione farbą Niebieską i czerwoną tak jak na projekcie

C.D.N. jutro