Co dzisiaj zrobiłeś dla swojego samochodu ?
Moderator: Moderator
to juz za waska opona jak dla mnie, ale na pewno na nissanie bedzie dobrze wygladac 

to na toczenie po miescie na upalanko inne pewnie jedna opone mam uszkodzona i nei da sie naciagnac wiec mozliwe ze wpadnie troszeczke szersza lub z wiekszym profilemkolosezw pisze:to juz za waska opona jak dla mnie, ale na pewno na nissanie bedzie dobrze wygladac
a ja dzis poskladalem wszystko w komorze silnika 
nissan odpalil, przy okazji znalazlem i naprawilem złamany/urwany przewod przy wtyczce TPS'a i przy wtyczce czujnika cisnienia oleju.
Na jutro, a raczej dzis tylko pozniej, pozostaje poskladac zderzak,blotniki i lampy, ogarnac opony na przednia oś.
nissan odpalil, przy okazji znalazlem i naprawilem złamany/urwany przewod przy wtyczce TPS'a i przy wtyczce czujnika cisnienia oleju.
Na jutro, a raczej dzis tylko pozniej, pozostaje poskladac zderzak,blotniki i lampy, ogarnac opony na przednia oś.
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
- piotras1554
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
tłumik od e39 3.0td wleciał 3komorowy spłukałem bak 7cm i trochę dokoła bo nie mieścił sie nissan chodzi cichutko 
NISSAN 200SX 4.0 V8 1UZ-TFE
PROFI Z NICZEGO
PROFI Z NICZEGO
nie, nie. mowie o oponie dla mnie.kacus13 pisze:to na toczenie po miescie na upalanko inne pewnie jedna opone mam uszkodzona i nei da sie naciagnac wiec mozliwe ze wpadnie troszeczke szersza lub z wiekszym profilemkolosezw pisze:to juz za waska opona jak dla mnie, ale na pewno na nissanie bedzie dobrze wygladac
ten naciag wyglada dobrze, tylko, ze ja wole mniejszy.

- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Przymierzyłem 18x10 i mam dylemat teraz czy te koła czy poprzednie, czarne 19 
https://www.facebook.com/michal.konarsk ... 376&type=1
https://www.facebook.com/michal.konarsk ... 376&type=1
o kurcze, ladnie
kolor i kolka. ja tam wole czarne, ale tak tez wyglada kozacko.