Co dzisiaj zrobiłeś dla swojego samochodu ?
Moderator: Moderator
kaszub, chyba polewałeś pomagierowi....
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
z racji tego,że w sobote dopisała pogoda i miałem dostęp do kanału,uznałem,że zerknę co się dzieje pod nyską,a to,że kilka dni wcześniej coś zaczeło mi hałasować w dyfrze, to był mocny argument do zejscia pod samochód
okazało się,że poleciał mi simmerring przy półosi i zrobiło się mokro
postanowiłem wydłubać dyfer,zlać olej i szukać uszczelek
okazało się,że poleciał mi simmerring przy półosi i zrobiło się mokro
postanowiłem wydłubać dyfer,zlać olej i szukać uszczelek
S13
wydech owiniety bandarzem ktory mial byc na kolektor ale stwierdzilem ze nie chce mi sie go wyciagac i szkoda marnowac taki dobry kawalek 
mocowanie oparcia kanapy wyciete i zeszlifowane pod klatke
sprawdzenie ze bezpiecznik w garazu jest za slaby na spawarke
mocowanie oparcia kanapy wyciete i zeszlifowane pod klatke
sprawdzenie ze bezpiecznik w garazu jest za slaby na spawarke
a ja wczoraj miałem zrobić mały rekonesans pod maską, trochę poczyścić i sprawdzić co i jak po zimie.. ale jak już zacząłem się bawić to to wpadłem na pomysł że wywalę wszystko i poskładam od nowa.. dziś wieczorem wywalam klimatyzację z auta i rozbieram resztę... myślę że auto trochę jeszcze postoi... 
CA18DET - Jeden osiem Turbo burbo...
ale te kolo robi robote
troche podnies, zeby bylo praktycznie i bedzie git
a jak ci tyl pojdzie w dol to sie jeszcze troche przeswit pod zderzakiem poprawi.
troche podnies, zeby bylo praktycznie i bedzie git
a jak ci tyl pojdzie w dol to sie jeszcze troche przeswit pod zderzakiem poprawi.
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
no tyl po wyplacie leci do regeneracji mysle ze tam go rozkreca odrazu 
i bd ustawione wszystko ladnie i praktycznie (bo mam mega dziory w drodze do pracy)
mega mi sie podoba teraz tylko ogarnac jeszcze ten gwint z przodu i zalatwic takie kolka na tyl
i bd ustawione wszystko ladnie i praktycznie (bo mam mega dziory w drodze do pracy)
mega mi sie podoba teraz tylko ogarnac jeszcze ten gwint z przodu i zalatwic takie kolka na tyl
Stara prawda... dobre koło + gleba i nawet seria robi robotę. Love it! 
mi sie mega podoba przedliftowy zderzak bardziej niz jakies kroliczki czy inne stworyBloodS pisze:Stara prawda... dobre koło + gleba i nawet seria robi robotę. Love it!
dzisaj dalszy ciag spawania klatki i miejsca pod aku
i mini pozar zaliczony teraz tylko trzeba poodkurzac i pospawac reszte
dzisaj rollbar skonczony wystarczy pomalowac

Ostatnio zmieniony czw 27 mar, 2014 20:07 przez kacus13, łącznie zmieniany 2 razy.
- claysman
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
POMowałem sobie po mieście i na parkingu zobaczyłem....RX7 FD!!!
Akurat gość podchodził, pogadałem, pojeździliśmy po mieście.
Szok! Pierwszy raz widziałem takie auto jeżdżące normalnie po drogach i to w pełnym stocku na Pilskich tablicach;p!
Do teraz nie mogę wyjść z podziwu
Akurat gość podchodził, pogadałem, pojeździliśmy po mieście.
Szok! Pierwszy raz widziałem takie auto jeżdżące normalnie po drogach i to w pełnym stocku na Pilskich tablicach;p!
Do teraz nie mogę wyjść z podziwu
haha normalka
zdarzylo mi sie raz widziec FD a niedaleko mnie mlody koles jezdzi FC

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen