Pomoc przy projekcie naklejki "firmowej"
Moderator: Moderator
To ja prostrze mu zrobiłem a on i tak narzekał 
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
o taki:
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Jak się chwalicie to też walne ;P
Bori jak byś dokładniej powiedział co chcesz to było by prościej. Robienie grafiki na ślepo to najgorsze co może być bo nie wiadomo czy robić pod swoje upodobania czy twoje bo gusta są różne.
Bori jak byś dokładniej powiedział co chcesz to było by prościej. Robienie grafiki na ślepo to najgorsze co może być bo nie wiadomo czy robić pod swoje upodobania czy twoje bo gusta są różne.
Nie ma profilu na fejsie to nie wiemy jakie są jego upodobania 
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
- borimichal
- -#Moderator

Wlasnie juz sam brak profilu na facekupie powinien Wam mowic jakie mam upodobaniamysza pisze:Nie ma profilu na fejsie to nie wiemy jakie są jego upodobania
tak na powaznie to projekt myszy ktory wkleil jest najlepszy.
Ja to widze tak zeby napis był w jednym rzedzie
dzieki za propozycje i meczcie sie dalej
mogę Ci to przenieść obok - tylko wtedy wlepkę będziesz miał długą, a chciałeś, żeby była mało widoczna
W każdym razie jak by nie było są to jakieś wytyczne dla nas wszystkich 
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
jeruhu konkurs 
może i mi uda sie coś wyskrobać

a tak to najbardziej mi widzi sie wlepa rtuber'a
może i mi uda sie coś wyskrobać
a tak to najbardziej mi widzi sie wlepa rtuber'a
Także nie mam konta na FB bo to syf, więc idąc tym tropem i zbierając po drodze podpowiedzi o nie rzucających się w oczy kolorach, by było skromnie i napis w jednym rzędzie nic innego nie przyszło mi do głowy jak to:

Bo nie znalazłem 200sx-a w cliparcie. Ważne że japoniec!m0rr1s pisze:ale czemu eclipse
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
nismo33, i tu jesteś w błędzie... Moderacja zbanować go za herezję? 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dobra może ja coś pomogę 
Wersja ode mnie z przeniesionym napisem w wersji czarno-białej (tło jest takie do wglądu jak by to wyglądało na aucie). To w zasadzie jeden klik i można zrobić w dowolnej dwu-kolorowej kolorystyce
Czym ja się kierowałem - logo ma być proste, łatwe w zrobieniu. Wszelkie skomplikowane kolorowo/krawędziowo wlepki będą trudniejsze (patrz droższe) do wykonania niż proste ale w miarę z pomysłem (zobaczcie że otwór w tłoku jest jednocześnie 'kropką nad i'
).
Podejrzewam, że to będzie naklejka nanoszona z folii transferowej, więc całość będzie wycinana wcześniej z automatu - nie będzie to wydruk z drukarki na papierze samoprzylepnym
Stąd moje proste podejście, które częściowo uzyskało akceptację zleceniodawcy
Mam nadzieję, że pomogłem wszystkim. Także nie przekombinowujcie.
Tak BTW to mój pierwszy pomysł wygladał tak jak na drugim załączniku
Spróbujcie to gdzieś wyciąć 
Wersja ode mnie z przeniesionym napisem w wersji czarno-białej (tło jest takie do wglądu jak by to wyglądało na aucie). To w zasadzie jeden klik i można zrobić w dowolnej dwu-kolorowej kolorystyce
Czym ja się kierowałem - logo ma być proste, łatwe w zrobieniu. Wszelkie skomplikowane kolorowo/krawędziowo wlepki będą trudniejsze (patrz droższe) do wykonania niż proste ale w miarę z pomysłem (zobaczcie że otwór w tłoku jest jednocześnie 'kropką nad i'
Podejrzewam, że to będzie naklejka nanoszona z folii transferowej, więc całość będzie wycinana wcześniej z automatu - nie będzie to wydruk z drukarki na papierze samoprzylepnym
Tak BTW to mój pierwszy pomysł wygladał tak jak na drugim załączniku
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski