siemka
uszczelniłem i sprawdziłem pompe wody,wymieniłem tulejkę z automatu na tą z manuala,wrzuciłem skrzynie zalaną świeżym olejem,przejrzałem zakupiony dyfer z s14 i wrzuciłem grubsza podkładkę,już jest fajniej bo nie spięta na 100%,oczywiście również zalałem świeżym olejem,zrzuciłem na gwincie tył,żeby fajnie nyska pasowała do 16" ,w sumie tyle żeby w końcu pośmigać
a ja dziś kupiłem 15 kolanek 42,4x3,2mm i w piątek zaczynam spawanie kolektora wydechowego, ale znając życie to te 15sztuk wystarczy ledwie na 4 cylindry heheheh.
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
Pajak2444, kiedy zobaczymy twój długo-gruby projekt?? i pojawisz się na wyrazowie??
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.