S15 LHD :)
Moderator: Moderator
- rusek300zx
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
tył w porównanu do przodu zbyt masywny jak dla mnie... ale ogólnie nysia fajna gratki dla właściela za wytrwałość... 
- Nurek200SX
- Stały gość

No dobra sprawa. Ciekawe ile ta operacja kosztowała.
Lustereczka są MEGA:D Ciekawe jak by wyglądały w S13 takie.
A tak szczerze mówiąc ta deska rozdzielcza jest zje....ba....
Lustereczka są MEGA:D Ciekawe jak by wyglądały w S13 takie.
A tak szczerze mówiąc ta deska rozdzielcza jest zje....ba....
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Zgadzam sie z Toba nurek fajnie by wygladaly w s 13 ale widocznosc w nich byla by do d..... nie pasuja mi te karbonowe dokladki wyrastajace z boku w przednim zderzaku a z tylu brakuje mi jakiegos szkrzydla jak na silvie przystalo.
Srodek moze nie wyglada jak oryginal,ale komponuje sie dobrze z maska-tam jest tyle rzezbienia,ze i tak sie niezle wpasowal.
Przednie dokladki carbonowe przypominaja mi plastikowa tandete sprzedawana w tesco z wielkim napisem TUNING...lusterka kompletnie niewygodne w uzytkowaniu i dostanie sie je na kazdym szrocie ze starego fiata albo zaporozca-wystarczy przemalowac
Generalnie auto fajnie sie prezentuje
Przednie dokladki carbonowe przypominaja mi plastikowa tandete sprzedawana w tesco z wielkim napisem TUNING...lusterka kompletnie niewygodne w uzytkowaniu i dostanie sie je na kazdym szrocie ze starego fiata albo zaporozca-wystarczy przemalowac
Generalnie auto fajnie sie prezentuje
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
T O W C I Ą G A !!!
Zna ktos moze nazwe tych felg
Jadę powoli, ale wciąż przed Tobą 
co do felg to chyba rota ale wejdz na strone http://rota-wheels.pl/ i poszukaj diokladnie chyba je tam widzialem
dzieki za info
a jeszcze jedno pytanko..te na przedniej osi sa inne jak te na tylnej czy odwrotnie zalozone
bo chcialbym u siebie zrobic na przodzie i na tyle tak jak tutaj jest na tyle
pozdrawiam
a jeszcze jedno pytanko..te na przedniej osi sa inne jak te na tylnej czy odwrotnie zalozone
bo chcialbym u siebie zrobic na przodzie i na tyle tak jak tutaj jest na tyle
pozdrawiam
Sa szersze ale sa tez wklesle a nie proste tak jak z przodu
to felga jest odwrotnie zalozona czy po prostu tak zrobiona..wklesla do srodka
bo ta z przodu jest prosta
a na stronie roty nie widze tego modelu takiego wkleslego tylko prosty tak jak na przodzie
to felga jest odwrotnie zalozona czy po prostu tak zrobiona..wklesla do srodka
a na stronie roty nie widze tego modelu takiego wkleslego tylko prosty tak jak na przodzie
Sam material jest bardzo drogi dotego dochdzi wykonanie matrycy to tez duze koszta.robacek pisze:12k $!!?? co za cena.. za tyle to s15 mozna sciagac z jp:) pewnie zrobili mu na kompie ta deske a potem maszynka wyczynila cuda. ale cena i tak powala.
[ Dodano: Sob 07 Lut, 2009 17:33 ]
Bo felga ktorej ty szukasz to dokladnie Rota TorqueR minimalna szerokosc to 9 caliFELEK pisze:Sa szersze ale sa tez wklesle a nie proste tak jak z przodu
to felga jest odwrotnie zalozona czy po prostu tak zrobiona..wklesla do srodkabo ta z przodu jest prosta
link:
http://www.r1concept.com/component/page ... /vmcchk,1/