Od 2 dni szukam poradnika co do kupna nissana... ale znajduje tylko 'kliknij tutaj' a tam nic nie ma, stara strona działa a na tym forum nie moge tego znalesc, ktoś ma link do tego ?
A skoro już piszę... to popytam was troche, otórz znajomy kupil 200sx... nie mineło duzo czasu zebym i ja się w tym zakochał, moze nie jest to jeszcze pewna decyzja, ale powoli też sie przymierzam do zakupu tego... jedynie to co mnie powstrzymuje to eksploatacja tego.
Znajomy po roku jazdy z silnikiem 1.8 wymienia go na 2.0 tego z s14a i ponoć większość z was też tak zrobiła... pytanie po co ? Puki co chciał bym pozostać przy tym 1.8 bo raczej nie znajdziecie we mnie sportowego zacięcia, a raczej zgrapne palce informatyka
Ale jak by nie było, poszukuję samochodu przedewszystkim dość unikatowego, specyficznego, sportowego z tylnim napędem, 200SX strasznie mi sie podoba, mimo ze moim powołaniem jest klawiatura.. lubie sobie zejść do garaziu i pogrzebać przy samochodach, wiec nie musi byc to auto super się nie psujące.
A wiec najwazniejsze pytanie, czy w polsce dostane tak do najlepiej do 15k w miare dobrego 200SX w ktorym nie bede na dziendobry musiał wymienić silnika?
Oczywiscie mam mozliwosc kupienia za granicą, tam bedzie pewniej ?
No i czy przy w miare lagodnej jezdzie ten 1.8 bedzie w miare bezawaryjny ?
Pozdrawiam