Holophonic - 3D Sound

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Rzodkiewa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

O co chodzi?

Najpierw przeczytaj całosc!!!

Konieczne słuchawki!!!

1) Wchodzimy na strone http://www.mrsound.tk/ i wybieramy jedną z pozycji, polecam pierwszą (Virtual Barber Shop / Haircut) gdyż jest chyba najlepsza (przy okazji znajomości odrobyny angielskiego możemy również dowiedziec sie ja kto działa)

Jeżeli ktoś jest leniwy/nieufny do powyższego linku odsyłam go do:
http://patrz.pl/mp3/virtual-barbershop

2) Ściągamy plik
3) Zakładamy słuchawki, lewa na lewe ucho i prawa na prawe (jeżeli nie masz pod ręką sprawnych słuchawek to nawet tego nie włączaj bo tylko zepsujesz sobie zabawe!!! Jeżeli masz tylko głośniki niestety nie dowiesz sie na czym to polega :( )
4) Idealne warunki: zgaszone swiatło/zamkniete oczy, przydało by sie również, aby możliwie wygłuszyc otoczenie (telewizor/radio itp.) Siadamy wygodnie
5) Odpalamy!!!

Nie mówie ocb, bo chce żebyście sami zobaczyli :mrgreen:

Mam też nadzieje, że nie pojawiło się to wcześniej na forum :P szukałem pod wieloma hasłami, ale nie znalazłem...

Miłego słuchania :)
Ostatnio zmieniony czw 12 lis, 2009 18:05 przez Rzodkiewa, łącznie zmieniany 1 raz.
rtuber
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Było już kiedyś w śmiesznych najprawdopodobniej.
Obrazek
Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
Awatar użytkownika
ige
Postojebca
Postojebca

pewnie ta sama zasada dzialania co idoser
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Awatar użytkownika
Rzodkiewa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Jak już mówiłem, sprawdzałem kilkakrotnie pod wieloma hasłami, lecz nie znalazłem. Zresztą nie jestem w stanie przerobić tematu liczącego ponad 2 tys. postów :P (mowa o śmiesznych)... Myślę, że mimo wszystko przynajmniej część i tak się z tym nie spotkała, a uważam to za godne uwagi ;)... Jak kogoś to jednak bardzo irytuje można zawsze usunąć ;)

pozdrawiam
PiotrekŁDZ
Prime Druciarz

Hehe, zamiast usuwać to przykleić by się przydało;) zajebista prezentacja możliwości stereo i przypomnienie jak skomplikowanym i zajebistym tworem jest ludzki mózg:D Powinni to usłyszeć twórcy gier i filmów z kiczowatym tłem dźwiękowym. Może uzmysłowili by sobie ile dobry dźwiek daje klimatu:) Chyba nie napisałem nic czego nie można się domyśleć po pierwszym poście:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”