niewiem czy ktos kiedys mial taka sytuacje ale lepiej zeby kazdy wiedzial.
planowana przez dluzszy czas wycieczka po europie pasatem b3 wypalila. pasat kupiony zrobiony naladowany i pojechalismy. wycieczka niestety skonczyla sie na slowacji w bratyslawie. w bialy dzien na glownej ulicy niedaleko deptaku i na przeciwko przystanku gdzie tramwaje jezdza co chwila zlodzieje wyciagneli z samochodu wszystko co sie dalo.....
takie rzeczy to sie chyba nawet u nas nie dzieja. zeby w ciagu 2godzin w centrum stolicy okradli samochod.....
UWAGA
Moderator: Moderator
Ostatnio zmieniony pt 20 sie, 2010 20:54 przez przepson, łącznie zmieniany 1 raz.
graciochy piekniochy od przepsona:)
gg:9503999
tel.509547567
tel.509547567
budapeszt to juz nie słowacja tylko węgry
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
kwestia szybkiego otwarcia drzwi, jak to zrobili mega szybko i bezbolesnie tak ze nikt sie nie zorientowal ze to nie jego woz to potem mogli wynosic jak ze swojego
Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet do CA18 (t25/t28/gt2x) 300zl, SR20 320zl info na priv
S13 2JZ / 730HP 820NM
S13 2JZ / 730HP 820NM
bratyslawa pomylka z nerwow. kolega ma racje jak ze swojego tylko kto wyciaga wielkie torby z bagaznika przez drzwi pasazera:) w bialy dzien na glownej ulicy stolicy... nawet nam przez mysl nie przeszlo ze cos takiego moze sie stac. a policjant pierwsze slowo jakie powiedzial to wasza wina:) jak zapytalismy o kamery to ze na kamerach ciemno widac. a jak chcielismy intaernet bo z auta zginal laptop z haslami zeby je pozmieniac to zawiezli nas do cafeinternet..... a protokul to panowie poco pisac przeciez to duzo czasu zejdzie....
tel.509547567
tel.509547567
-
Wiscoo
Wszędzie tak jest. Jak tylko widzą obce rejestracje, to szybko działają. Moim rodzicom na wakacjach we Włoszech przebili oponę na stacji benzynowej, jak się zatrzymali, żeby wymienić, to ktoś szybko, cicho podszedł do auta od drugiej strony i torebka mojej mamy wyparowała... Sekundy dosłownie. Prawda jest taka, że obca rejestracja za granicą działa jak sygnalizator "jestem na wakacjach, mam niską czujność, w samochodzie są bagaże"... Resztę sobie sami dopowiedzcie.
najgoesze jest podejscie wladz. maja totalnie w dupie. wydaje mi sie ze w austri czy niemczech po czyms takim bylo by troche wiecej szumu jak dajcie spokuj wasza wina jedzcie do domu
tel.509547567
tel.509547567
-
Wiscoo
To też nie jest takie proste... O ile nie ujmie się sprawców na gorącym uczynku, to sprawa może się trochę ciągnąć... A trochę problemów jest z międzynarodowymi wezwaniami na rozprawy, okazania potencjalnych sprawców, czy identyfikacji swoich fantów...
czyli krotko mowiac za granica jak cos ginie to jak w dżungli nie masz zadnych praw.
tel.509547567
tel.509547567