Witam
Będę wdzięczny za wszystkie opinie na temat magazynu "Japan Trends"- uwagi przekażę oczywiście Redaktorowi Naczelnemu, który jest jednocześnie wydawcą.
Ponieważ tematy bliskie Turbomaniakom z pewnością będą gościły na łamach pisma (jesteśmy otwarci na propozycje aut do opisania- proszę o ich przesyłanie na mój mail szczodrak@trends.com.pl lub na PW, trzymamy takze rękę na pulsie jeśli chodzi o zloty) pozwolę sobie także zapytać czy jesteście zainteresowani tym, aby informacja o kolejnych numerach pojawiała się na Waszym forum np. w dziale "Sprzedaż"?
Pozdrawiam
Andrzej Szczodrak
Japan Trends
Moderator: Moderator
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
a_szczodrak, jako "firma" powinieneś opłacić "abonament" i dostaniesz osobny dział JAPAN TRENDS
W dziale sprzedaż szybko "znikniesz"
W dziale sprzedaż szybko "znikniesz"
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
a_szczodrak
- Proszę nie bić nowego

Dlatego o dział "Sprzedaż" na razie tylko zapytałem. Przepraszam, że umknęła mi informcja o abonamencie- muszę omówić tę kwestię z Wydawcą.
A czy wiadomość o kontakcie w sprawie opisywania aut może pozostać? Umieszczone w magazynie artykuły o samochodach Klubowiczów będą przecież promocją dla Turbokillers.
A czy wiadomość o kontakcie w sprawie opisywania aut może pozostać? Umieszczone w magazynie artykuły o samochodach Klubowiczów będą przecież promocją dla Turbokillers.
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Przeniosę temat do odpowiedniego działu, aby kontynuować rozmowę o opisach...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jest parę ciekawych projektów do opisania. Powinniśmy sobie album stworzyć z projektami i opisami
. Mój jest w stanie budowy przerwanej przez pisanie pracy inzynierskiej, ale myślę że niedługo ruszy.
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
- czarny1986r
- Stary Wyjadacz

przeglądałem japan trends jakiś czas temu, z myślą że właśnie pojawił sie japoński odpowiednik vw trends czy tego typu maazyn w którym miałem nadzieje że w większości będzie poświęcony tuningowi japońskich aut, odrestaurowaniu japońskich klasyków, auta do driftu, jak sama nazwa wskazuje co jest teraz w modzie np poszerzane nadkola itp jakie fele ładuje się/hellaflush itp a tu patrze na okładce jakaś terenówka, ide dalej a tam tylko kilka ciekawych aut a wszystko pozatym to same nowe seryjne auta:(
Dlatego że tak brzydko sie wyraże(bez obrazy) zlewam na ten magazyn bo nie potrzebny jest kolejny auto świat, ludzie potrzebują polskiego odpowiednika drift tengoku albo chociaż banzai (tylko trzymajcie się japońszczyzny). auta tuningowane, przygotowywane do driftu, old school, relacje z imprez i zlotów japońszczyzny, nowości z japonii... -to tylko propozycje niektórych działów.
Potrzebujemy gazety która będzie lepsza od GT, znając życie moje sugestie i tak pujda do kosza i na końcu usłysze -WAL SIE
Dlatego że tak brzydko sie wyraże(bez obrazy) zlewam na ten magazyn bo nie potrzebny jest kolejny auto świat, ludzie potrzebują polskiego odpowiednika drift tengoku albo chociaż banzai (tylko trzymajcie się japońszczyzny). auta tuningowane, przygotowywane do driftu, old school, relacje z imprez i zlotów japońszczyzny, nowości z japonii... -to tylko propozycje niektórych działów.
Potrzebujemy gazety która będzie lepsza od GT, znając życie moje sugestie i tak pujda do kosza i na końcu usłysze -WAL SIE
- Matt Castillo
- Coś już wiem

- Kontakt:
jestem tego samego zdaniaczarny1986r pisze:przeglądałem japan trends jakiś czas temu, z myślą że właśnie pojawił sie japoński odpowiednik vw trends czy tego typu maazyn w którym miałem nadzieje że w większości będzie poświęcony tuningowi japońskich aut, odrestaurowaniu japońskich klasyków, auta do driftu, jak sama nazwa wskazuje co jest teraz w modzie np poszerzane nadkola itp jakie fele ładuje się/hellaflush itp a tu patrze na okładce jakaś terenówka, ide dalej a tam tylko kilka ciekawych aut a wszystko pozatym to same nowe seryjne auta:(
- czarny1986r
- Stary Wyjadacz

albo chociaż dogadajcie sie z angielskim banzai i poprostu spolszcie ich gazete pod własnym tytułem:D
Mam takie same zdanie jak koledzy powyżej. 

[/center]