transport kilkunastu aut osobowych potrzebny - pomoże ktoś ?

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Vlad
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

yo.
temat jest taki - szukam firmy transportowej ( czy czegoś w tym stylu ), kto przewiezie mi kilkanaście aut do Niemiec z Wrocławia i spowrotem (wyjazd na tor), operacja na 48 godzin mniej więcej, ma ktoś pomysł bądź znajomego z dużymi lawetami typu Lora kto by podjął się takiej operacji w jakiejś ludzkiej cenie ?
próbowalem coponiektóre kontakty z allegro itd ale różnie to bywa z tymi ludzikami... :/
potrzebny jest zaufany transport, z umową, z gwarancją wykonania usługi i przede wszystkim ubezpieczeniem POC ;)

z gory dzieki za help w tej sprawie !
vlad
Awatar użytkownika
Nurek200SX
Stały gość
Stały gość

Ile jest tych aut?
...:::200SX S13:::...

Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Awatar użytkownika
Vlad
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

16-20 jakoś tak ;)
Awatar użytkownika
Nurek200SX
Stały gość
Stały gość

No to niestety Ci nie pomogę. Jestem w stanie zalatwic tylko transport dla dwoch samochodow w jedna strone. Poszukaj w necie kontaktu do ludków z Drawska Pomorskiego oni maja lawete na 6 czy 8 samochodów i jezdza przywoza dla wielu komisów samochody z Belgii i szwabowni.
...:::200SX S13:::...

Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Wiscoo

Kiedy ten transport ma się odbyć? Dziś po południu napiszę Ci co i jak.

Pozdrawiam,

W.
Awatar użytkownika
Vlad
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

termin to wrzesień 2011. jak na razie najlepszą ofertę ( i jedyną sensowną ) złożyła firma transportowa Mostva ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”