Tytuł kawałka z filmiku. Pomocy!

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Malysz
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Mam dziwne pytanie ale musze je tutaj zadać (może macie jakieś powiązania z szatanem i znacie odpowiedź :P). Jakiś czas temu obejrzałem ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=SfgzWmRn90w od tego czasu łazi za mną piosenka która zaczyna się od 1:04. Dostaje już korby bo nie wiem co to za kawałek. Napisałem nawet maila do firmy która zajmowała się montażem tego filmu ale nie odpisali (jakoś mnie to nie zdziwiło :P). Może ktoś z Was drodzy forumowicze zna tytuł albo wykonawcę tego utworu? Jak ktoś da mi odpowiedź to będzie mógł uznać że wyleczył człowieka z choroby która nie dawała mu żyć ;P Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt 22 mar, 2011 23:51 przez Malysz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
szaman
-#Moderator
-#Moderator

nie mam obecnie dostepu do dzwieku wiec nie pomoge teraz, ale jak masz w poblizu kogos kto posiada telefon sony ericsson(nowszy model) to sprawa rozwiazana, moze inne telefony tez to maja, ale SE na pewno ma Track ID nagrywasz kawalek piosenki i odsylaja ci nazwe :)
to jest mega pomocne w takich sytuacjach :D
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

Ja nie mam dostępu do youtube'a, ale na necie też są chyba programy tego typu - poszukaj po track/music recognition, albo podobnych.
Ostatnio zmieniony śr 23 mar, 2011 08:13 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Awatar użytkownika
wis2brwa
-#Sympatyk
-#Sympatyk
Kontakt:

ja to na takiej muzyce się nie znam a szukania pewnie sporo by znaleźć wykonawcę

ale z rana nudno mi było no i ściągnąłem ten kawałek, podzieliłem i wrzuciłem na rapida :D

w całości kawałek z filmiku:
http://rapidshare.com/#!download|177l35 ... s.mp3|1097

wycięty kawałek, na którym Ci zależało:
http://rapidshare.com/#!download|177l34 ... _1.mp3|588

Dopóki nie znajdziesz wykonawcę to przynajmniej będziesz mógł sobie posłuchać i osłodzić sobie trudy poszukiwań :D

do mod:
czemu mi się to nie chce ani w kodzie URL zapisać by wstawić ani jak normalnie wpisze link to też jakoś śmiesznie go wyświetla ...........?

A tak poza tym to link działa i wsio tam jest :D
Ostatnio zmieniony śr 23 mar, 2011 09:51 przez wis2brwa, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Malysz
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Dziękuję za pomoc, za wycięcie i przekonwertowanie :D haha faktycznie słuchając tego w kółko łatwiej się szuka nazwy :P sprawdzałem np. polecany w necie pc'towy Tunatic, ale jego baza utwórów jest tak mała że nawet popularnych kawałków nie odnajduje :/ ma ktoś może w telefonie taką opcje żeby właśnie zidentyfikować tag utworu? Ja na swojej padlince nie mam niestety takich bajerów :P jak ktoś miał by taką możliwość, chęci i czas to poproszę ;) a narazie zasłuchuję się we fragmencie :)
Lightweight Performance
-Elementy karbonowe-Laminaty-Hydrografika-
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”