Kubelki
Moderator: Moderator
Siemano, szukam klubowiczow z lubuskiego albo poludniowego-zachodu zachodniopomorskiego co by uzyczyli siedzenia do przymiarki. Chce kupic kubelki ale nie wiem jakie beda odpowiednie dla mnie. Nagroda przewidziana 
a duży jesteś? u Funa stała nysa Cinasa z kubełkiem pewnie jeszcze coś by tam znalazł na placu 
Poszukuję...
194/90kg takze licho nie jest. 
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
W którym miejscu Ty masz 195 ?Lolson pisze:xl będzie za duże, ja mam st przy podobynch gabarytach jakies 195/84 i jest za wysoki i za szeroki troche
Lapiej się przymierz faktycznie bo to spora różnica może wyjść a Lolek to jest raczej z tych patyczaków
Pozwolilem sobie przymierzyc do krzesla Cinasa i jest jak nocnik, maly, za ciasny i za krotki
siedzialem pare sekund i wysiadlem prawie polamany. Myslicie ze opcja jest kupienie fotela na czuja a w razie w probowac go odeslac do sklepu/wymienic? Najbardziej myslalem nad Bimarco Futura.
co się dziwić jak cinas do największych nie należy 
Poszukuję...
Jesli bylby ktos z lubuskiego albo poludnia zachodniopomorskiego chetny do pomocy to zrewanzuje sie 
- piotras1554
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
najlepiej kup o jeden rozmiar większy ja kupowałem z 2 lata temu i był spoko a na dzień dzisiejszy muszę sie w niego wbijać 
NISSAN 200SX 4.0 V8 1UZ-TFE
PROFI Z NICZEGO
PROFI Z NICZEGO
piotras1554 pisze:najlepiej kup o jeden rozmiar większy ja kupowałem z 2 lata temu i był spoko a na dzień dzisiejszy muszę sie w niego wbijać
zalezy jakie kto ma plany
- Draxan
- Postojebca

- Kontakt:
aaaa to dlatego ze swapowales V8 do swojego, bo biedne CA nie dawalo juz radypiotras1554 pisze:najlepiej kup o jeden rozmiar większy ja kupowałem z 2 lata temu i był spoko a na dzień dzisiejszy muszę sie w niego wbijać
Projekt 300ZX z32 Twin Turbo (504BHP / 630Nm) :
Temat - topics37/z32-stock-300zx-twin-turbo-vt20452.htm
Foty - https://picasaweb.google.com/draxan1980 ... directlink
Temat - topics37/z32-stock-300zx-twin-turbo-vt20452.htm
Foty - https://picasaweb.google.com/draxan1980 ... directlink
No widzicie, trzy miesiace temu byłem +19kg więc tak czy inaczej ciezko okreslic czy kupic wiekszy czy mniejszy. Pomoc nadal poszukiwana