Jestem Lesio.
Ważę 3450 gram, mam 55cm i 10/10 punktów. Moimi najwcześniejszymi słowami będą: "REGULAMIN GIEŁDY!!!"
A tak serio to nowy Turbokiller dołączył do rodziny i będę zmuszony chować kluczyki za 13-15 lat Jeśli ktoś ma drinka w dłoni to proszę o wypicie za zdrowie małego
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
łeee to ja wiem za kogo tak nieswiadomie piłem cały weekend.. na poczatku za mamusie oby dała rade później za tatusia żeby nie zemdlał no i na końcu za małą myszkę!! Gratulacje
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
Gratulacje i zamiast chować kluczyki to już zaczynaj budować kolejny projekt przez te 15 lat to już coś tam uda ci się wystrugać i będziecie mogli wspólnie upalać.