witam
czy ktos ogladal dokument 11 wrzesnia niewygodne fakty,albo pod innym tytulem Loose change
o wydarzeniach z tego dnia i pogladach ze to rzad usa stoi za wszystkim
polecam obejrzenie(nie twierdze ze wszystko tam jest prawda)ale duzo faktow podawanych przez rzad rozmija sie z prawda
dokument scina z nogpo obejrzeniu jestem w szoku
11wrzesnia -niewygodne fakty
Moderator: Moderator
co tu gadac, gospodarka usa potrzebowala ozywienia, a nic nie ozywia gospodarki tak jak wojna... 
trzeba bylo jakos "ruszyc" ludzi do walki, stad sie wzielo 11 wrzesnia... w teorii nie musieli nic robic, a jedynie pozwolic dzialac al kaidzie, oraz nawet troche ich wspomuc
"atak" na pentagon...
a teraz u nas niby sie robi tarcza antyrakietowa... wesolo. stajemy sie jednym z celow na drodze do usa...
trzeba bylo jakos "ruszyc" ludzi do walki, stad sie wzielo 11 wrzesnia... w teorii nie musieli nic robic, a jedynie pozwolic dzialac al kaidzie, oraz nawet troche ich wspomuc
a teraz u nas niby sie robi tarcza antyrakietowa... wesolo. stajemy sie jednym z celow na drodze do usa...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- Reanimator
- Coś już wiem

prosze was
takie pierdoły to ja sam moge wymyślić. początek to każdy może napisać ale co mnie rozbawiło to test rozbicia sie samolotu
ludzie w takie głupoty wierzycie że mi sie śmiać chce. tak george bush rozwalił budynki i dzięki niemu zginęło tylu ludzi
większej głupoty to już nie można wymyślić.
ciekawe czy świety mikołaj odwiedził bin ladena tak jak szef cia.
większej bzdury nie widziałem jak żyje

ludzie w takie głupoty wierzycie że mi sie śmiać chce. tak george bush rozwalił budynki i dzięki niemu zginęło tylu ludzi
większej bzdury nie widziałem jak żyje
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
to moze malo w zyciu widziales??
nie mowie ze wszystko jest prawda
ale wytlumacz mi dlaczego bylo tak male zniszczenie pentagonu jak na tak duzy samolot,gdzie sie podzialy jego czesci????
i jakim cudem 2 wierze zawalily sie jak by byly wysadzone i ze strazcy slyszeli wybuchy na niskich pietrach(jaki cel mieli strazacy zeby klamac)??
i gdzie jest ta bron w iraku ktora miala byc ,bo usa dzieki 11wrzesnia moglo wejsc bezkarnie do iraku-ja widze tylko unikajaca rope z iraku i wielkie pieniadze idace w zwiazku z wojna -przemysl zbrojeniowy.
nie wszystko co rzady panst i media nam mowia jest prawda
nie mowie ze wszystko jest prawda
ale wytlumacz mi dlaczego bylo tak male zniszczenie pentagonu jak na tak duzy samolot,gdzie sie podzialy jego czesci????
i jakim cudem 2 wierze zawalily sie jak by byly wysadzone i ze strazcy slyszeli wybuchy na niskich pietrach(jaki cel mieli strazacy zeby klamac)??
i gdzie jest ta bron w iraku ktora miala byc ,bo usa dzieki 11wrzesnia moglo wejsc bezkarnie do iraku-ja widze tylko unikajaca rope z iraku i wielkie pieniadze idace w zwiazku z wojna -przemysl zbrojeniowy.
nie wszystko co rzady panst i media nam mowia jest prawda
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
ja myślę że tu chodziło tylko o prowokację...
Nie wyszło ze znalezieniem broni nuklearnej to poszli na zamachy i to wszystko
Ile było w tym czyjego udziału to już raczej ciężkie do rozwikłania ale patrząc z perspektywy czasu to te zamachy wyszły Amerykańcom na dobre.
Dostali się tam gdzie chcieli i jeszcze uchodzą za wybawców... Czego chcieć więcej??
Nie wyszło ze znalezieniem broni nuklearnej to poszli na zamachy i to wszystko
Ile było w tym czyjego udziału to już raczej ciężkie do rozwikłania ale patrząc z perspektywy czasu to te zamachy wyszły Amerykańcom na dobre.
Dostali się tam gdzie chcieli i jeszcze uchodzą za wybawców... Czego chcieć więcej??
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Pytać
a czy nie bylo tak ze zginelo dziwnie malo, a czesc osob w ten dzien nawet do pracy nie przyszla... ot ciekawe.george bush rozwalił budynki i dzięki niemu zginęło tylu ludzi
co do pentagonu - nie znaleziono szczatkow samolotu... pozatym, otwor jaki "sie zrobil" w scianach na wylot byl.. no maly.
itd itp. nie chce mi sie juz gdybac, bo to juz robilo duzo osob przede mna, mimo tego ze wnioski sa jaki sa... nikt z nimi nic nie zrobi. bo kto podskoczy hameryce, ne ?
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
wczoraj przypadkowo obejrzalem ten film, a dzisiaj widze na forum dyskusja
fakt duzo rzeczy z ktorych podali sa realne, wprawdzie nie wiem czy faktycznie to co mowili na filmie jest prawda czy podane sa liczby z nieba(np. o sprzedazy akcji itp.) ale mysle, ze faktycznie dziwne ze samolot zniknal zarowno w Pentagonie jak i przy wypadku lotu 93. Z drugiej strony nie chce mi sie nawet wierzyc, ze mogliby poswiecic tyle ludzi po to by byl pretekst do inwazji na Irak(chociaz jak wiadomo juz wczesniej chcieli tam wejsc)
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
-
Wojtazo
Chyba nie obejrzałeś nawet... tak Bush. Marvin Bush.Reanimator pisze: bush rozwalił budynki i dzięki niemu zginęło tylu ludzi :? większej głupoty to już nie można wymyślić.
większej bzdury nie widziałem jak żyje :? :? :? :? :?
Wg atak ban laden airlines byl bardzo "dofinansowany" przez USA, a utorzsamianie Talibów z Irakiem miało tylko jeden cel !!! ATAK NA SUWERENNE PAŃSTWO !!! pretekst bron masowego razenia, dziwne ze nikt nic nieznalazl !! Wpadl samolot w Pentagon a tam ani śladu po jakiejkolwiek katastrofie.
Dla mnie to cały atak zakrawa na kpine, a znajac przewały rzadu amerykanskiego jestem na 99% przekonany ze atak na swoj kraj został zainicjowany przez kogos z USA a nie bin ladena.
Dla mnie to cały atak zakrawa na kpine, a znajac przewały rzadu amerykanskiego jestem na 99% przekonany ze atak na swoj kraj został zainicjowany przez kogos z USA a nie bin ladena.
- Reanimator
- Coś już wiem

hahahahahahaha każdy budynek na świeci wali sie pod ciężarem tego co zostało nad katastrofą samolotu! i tak cud że nie klęknął od razy tylko dał pare minut na ucieczke tym co mogli. w pentagonie nie znaleziono samolotu ???? chyba w stacji rydzyka to pokazali
a po drugie pentagon to nie pałac kultury zbudowany z kij wie czego tylko ogromna budowla która miała przetrwać atak atomowy a więc taki samolot to bułka z masłem, a cała energia została wchłonięta w uderzenie. a nie wiem czy zauważyłeś ale pentagon to kilka ścian żelbetonu i wygląda tak jakby budynek stał za budynkiem. polecam poszukać na google opis budowy pentagonu.
myślisz że można poświęcić takie cierpienie i ból i setki miliardów dolców na renty odszkodowania żeby walnąć na irak ? bo taki kaprys władz ? prosze cie nie osłabiaj mi serca. wywiad podał że mają broń i już. a mylą sie nawet inżynierowie w nasa. ludzką rzeczą jest sie mylić, ale na miłość Boską wojna w iraku to nie jakieś marne przedstawienie tylko wyzwolenie od sadama a jak jest tak jest , ciężej niż sie spodziewano zresztą nikt nie mówił że będzie łatwo.
a prowokacja to sa takie marne filmy kręcone i montowane przez johna w siatle który ciągnie kabla i na dodatek zarabia bo jakiś idota ściąga takie głupoty i wierzy że to prawda.
na discovery często mówią o spiskach ale niestety tam nie mają takiej fantazji jak w tym filmie.
strażacy byli w takim szoku że słyszeli wybuchy bądź echo wybuchów na górze tam gdzie było piekło. facet jak jest osrany to widzi i słyszy różne rzeczy. ty jakbyś siedział na kiblu w domu a nad dachem przeleciał by 747-400 to byś myślał zę trzęsienie ziemi i srał byś wszystkim co jadłeś przez ostatni tydzień. więc nie wierz w takie pierdoły i głupoty nakręcane przez ludzi którzy chcą wzbudzić sensacje i szukają dzióry w całym.
a po drugie pentagon to nie pałac kultury zbudowany z kij wie czego tylko ogromna budowla która miała przetrwać atak atomowy a więc taki samolot to bułka z masłem, a cała energia została wchłonięta w uderzenie. a nie wiem czy zauważyłeś ale pentagon to kilka ścian żelbetonu i wygląda tak jakby budynek stał za budynkiem. polecam poszukać na google opis budowy pentagonu.
myślisz że można poświęcić takie cierpienie i ból i setki miliardów dolców na renty odszkodowania żeby walnąć na irak ? bo taki kaprys władz ? prosze cie nie osłabiaj mi serca. wywiad podał że mają broń i już. a mylą sie nawet inżynierowie w nasa. ludzką rzeczą jest sie mylić, ale na miłość Boską wojna w iraku to nie jakieś marne przedstawienie tylko wyzwolenie od sadama a jak jest tak jest , ciężej niż sie spodziewano zresztą nikt nie mówił że będzie łatwo.
a prowokacja to sa takie marne filmy kręcone i montowane przez johna w siatle który ciągnie kabla i na dodatek zarabia bo jakiś idota ściąga takie głupoty i wierzy że to prawda.
na discovery często mówią o spiskach ale niestety tam nie mają takiej fantazji jak w tym filmie.
strażacy byli w takim szoku że słyszeli wybuchy bądź echo wybuchów na górze tam gdzie było piekło. facet jak jest osrany to widzi i słyszy różne rzeczy. ty jakbyś siedział na kiblu w domu a nad dachem przeleciał by 747-400 to byś myślał zę trzęsienie ziemi i srał byś wszystkim co jadłeś przez ostatni tydzień. więc nie wierz w takie pierdoły i głupoty nakręcane przez ludzi którzy chcą wzbudzić sensacje i szukają dzióry w całym.
masz racje Ameryka jest wielka i wspaniala ,wszystko co powie jest swiete.
jest strozem prawa na swiecie nie lamiac go.
to jak bronisz rzadu stanow zjednoczonych podaj dowody ze to co mowili jest prawda(a nie wierzysz slepo w kazde ich slowo),ze to talibowie zaatakowali(ktorych przez tyle lat amerykanie wspomagali finansowo i materialnie-czytaj bron)
wywiad(tan wielki i wspanialy) ktory nie byl wstanie nic zniuchac ze cos sie dzieje od razu wiedzial kto ich zaatakowal-jak nikt do ataku sie nie przyznal
dla mnie sa duze niescislosci i probuje wyciagnac wnioski z dwoch zrodel,a nie slepo wierzyc wspanialemu rzadowi stanow zjednoczonych
jest strozem prawa na swiecie nie lamiac go.
to jak bronisz rzadu stanow zjednoczonych podaj dowody ze to co mowili jest prawda(a nie wierzysz slepo w kazde ich slowo),ze to talibowie zaatakowali(ktorych przez tyle lat amerykanie wspomagali finansowo i materialnie-czytaj bron)
wywiad(tan wielki i wspanialy) ktory nie byl wstanie nic zniuchac ze cos sie dzieje od razu wiedzial kto ich zaatakowal-jak nikt do ataku sie nie przyznal
dla mnie sa duze niescislosci i probuje wyciagnac wnioski z dwoch zrodel,a nie slepo wierzyc wspanialemu rzadowi stanow zjednoczonych
- Reanimator
- Coś już wiem

ani ja ani ty ani nasz prezydent K sie tego nie dowie. to jest szyte tak grubymi nićmi że to co jest w tv i gazetach to kompletna bzdura podana dla ludzi. jak jest na prawde to nie wiadomo ale pomyśl logicznie czy opłacało sie burzyć naród i strzelać sobie samobója ? nie sądzę żeby ktokolwiek na tym świecie był aż takim idiotą no chyba że głupki araby co sie wysadzają dla idei no i te pajace co sie wbiły samolotami w wieże.
dla jaj nie pokazali w tv tej całej szopki, oraz wszystkich tych którzy w tym uczestniczyli czyli zdjęć arabów.
a skąd masz pewność ze ten film nie jest tym samym co sekcja zwłok kosmity ?
co do zawalenia wież to fizyka sie kłania oraz budowa całej tej konstrukcji. to nie były małe awionetki tylko potężne Boeingi zalane po korek.
a ten co wyżej gadał że w pentagon nic nie wleciało to gratuluje. jest film z zapisu jakiejś kamery przemysłowej jak wielki samolot napiernicza w fasade.
dla jaj nie pokazali w tv tej całej szopki, oraz wszystkich tych którzy w tym uczestniczyli czyli zdjęć arabów.
a skąd masz pewność ze ten film nie jest tym samym co sekcja zwłok kosmity ?
co do zawalenia wież to fizyka sie kłania oraz budowa całej tej konstrukcji. to nie były małe awionetki tylko potężne Boeingi zalane po korek.
a ten co wyżej gadał że w pentagon nic nie wleciało to gratuluje. jest film z zapisu jakiejś kamery przemysłowej jak wielki samolot napiernicza w fasade.