11wrzesnia -niewygodne fakty

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

witam
czy ktos ogladal dokument 11 wrzesnia niewygodne fakty,albo pod innym tytulem Loose change
o wydarzeniach z tego dnia i pogladach ze to rzad usa stoi za wszystkim
polecam obejrzenie(nie twierdze ze wszystko tam jest prawda)ale duzo faktow podawanych przez rzad rozmija sie z prawda
dokument scina z nogpo obejrzeniu jestem w szoku
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

kiedys oglądalem i rzeczywiscie jest duzo niedomowien :roll:
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

tu daje linka do wersiz napisami po polsku

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... ose+Change
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

co tu gadac, gospodarka usa potrzebowala ozywienia, a nic nie ozywia gospodarki tak jak wojna... :P
trzeba bylo jakos "ruszyc" ludzi do walki, stad sie wzielo 11 wrzesnia... w teorii nie musieli nic robic, a jedynie pozwolic dzialac al kaidzie, oraz nawet troche ich wspomuc -> "atak" na pentagon...

a teraz u nas niby sie robi tarcza antyrakietowa... wesolo. stajemy sie jednym z celow na drodze do usa...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
Reanimator
Coś już wiem
Coś już wiem

prosze was :? takie pierdoły to ja sam moge wymyślić. początek to każdy może napisać ale co mnie rozbawiło to test rozbicia sie samolotu :lol: :lol: :lol:
ludzie w takie głupoty wierzycie że mi sie śmiać chce. tak george bush rozwalił budynki i dzięki niemu zginęło tylu ludzi :? większej głupoty to już nie można wymyślić.
ciekawe czy świety mikołaj odwiedził bin ladena tak jak szef cia.
większej bzdury nie widziałem jak żyje :? :? :? :? :?
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

to moze malo w zyciu widziales??
nie mowie ze wszystko jest prawda

ale wytlumacz mi dlaczego bylo tak male zniszczenie pentagonu jak na tak duzy samolot,gdzie sie podzialy jego czesci????

i jakim cudem 2 wierze zawalily sie jak by byly wysadzone i ze strazcy slyszeli wybuchy na niskich pietrach(jaki cel mieli strazacy zeby klamac)??

i gdzie jest ta bron w iraku ktora miala byc ,bo usa dzieki 11wrzesnia moglo wejsc bezkarnie do iraku-ja widze tylko unikajaca rope z iraku i wielkie pieniadze idace w zwiazku z wojna -przemysl zbrojeniowy.

nie wszystko co rzady panst i media nam mowia jest prawda
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

ja myślę że tu chodziło tylko o prowokację...
Nie wyszło ze znalezieniem broni nuklearnej to poszli na zamachy i to wszystko
Ile było w tym czyjego udziału to już raczej ciężkie do rozwikłania ale patrząc z perspektywy czasu to te zamachy wyszły Amerykańcom na dobre.
Dostali się tam gdzie chcieli i jeszcze uchodzą za wybawców... Czego chcieć więcej??
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

george bush rozwalił budynki i dzięki niemu zginęło tylu ludzi
a czy nie bylo tak ze zginelo dziwnie malo, a czesc osob w ten dzien nawet do pracy nie przyszla... ot ciekawe.

co do pentagonu - nie znaleziono szczatkow samolotu... pozatym, otwor jaki "sie zrobil" w scianach na wylot byl.. no maly.

itd itp. nie chce mi sie juz gdybac, bo to juz robilo duzo osob przede mna, mimo tego ze wnioski sa jaki sa... nikt z nimi nic nie zrobi. bo kto podskoczy hameryce, ne ?
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

wczoraj przypadkowo obejrzalem ten film, a dzisiaj widze na forum dyskusja :wink: fakt duzo rzeczy z ktorych podali sa realne, wprawdzie nie wiem czy faktycznie to co mowili na filmie jest prawda czy podane sa liczby z nieba(np. o sprzedazy akcji itp.) ale mysle, ze faktycznie dziwne ze samolot zniknal zarowno w Pentagonie jak i przy wypadku lotu 93. Z drugiej strony nie chce mi sie nawet wierzyc, ze mogliby poswiecic tyle ludzi po to by byl pretekst do inwazji na Irak(chociaz jak wiadomo juz wczesniej chcieli tam wejsc)
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

kasa,kasa i jeszcze raz kasa
ludzie sa gotow zabic za male pieniadze a co dopiero za miliardy
Wojtazo

Reanimator pisze: bush rozwalił budynki i dzięki niemu zginęło tylu ludzi :? większej głupoty to już nie można wymyślić.
ciekawe czy świety mikołaj odwiedził bin ladena tak jak szef cia.
większej bzdury nie widziałem jak żyje :? :? :? :? :?
Chyba nie obejrzałeś nawet... tak Bush. Marvin Bush.
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Wg atak ban laden airlines byl bardzo "dofinansowany" przez USA, a utorzsamianie Talibów z Irakiem miało tylko jeden cel !!! ATAK NA SUWERENNE PAŃSTWO !!! pretekst bron masowego razenia, dziwne ze nikt nic nieznalazl !! Wpadl samolot w Pentagon a tam ani śladu po jakiejkolwiek katastrofie.
Dla mnie to cały atak zakrawa na kpine, a znajac przewały rzadu amerykanskiego jestem na 99% przekonany ze atak na swoj kraj został zainicjowany przez kogos z USA a nie bin ladena.
Awatar użytkownika
Reanimator
Coś już wiem
Coś już wiem

hahahahahahaha każdy budynek na świeci wali sie pod ciężarem tego co zostało nad katastrofą samolotu! i tak cud że nie klęknął od razy tylko dał pare minut na ucieczke tym co mogli. w pentagonie nie znaleziono samolotu ???? chyba w stacji rydzyka to pokazali :?
a po drugie pentagon to nie pałac kultury zbudowany z kij wie czego tylko ogromna budowla która miała przetrwać atak atomowy a więc taki samolot to bułka z masłem, a cała energia została wchłonięta w uderzenie. a nie wiem czy zauważyłeś ale pentagon to kilka ścian żelbetonu i wygląda tak jakby budynek stał za budynkiem. polecam poszukać na google opis budowy pentagonu.
myślisz że można poświęcić takie cierpienie i ból i setki miliardów dolców na renty odszkodowania żeby walnąć na irak ? bo taki kaprys władz ? prosze cie nie osłabiaj mi serca. wywiad podał że mają broń i już. a mylą sie nawet inżynierowie w nasa. ludzką rzeczą jest sie mylić, ale na miłość Boską wojna w iraku to nie jakieś marne przedstawienie tylko wyzwolenie od sadama a jak jest tak jest , ciężej niż sie spodziewano zresztą nikt nie mówił że będzie łatwo.
a prowokacja to sa takie marne filmy kręcone i montowane przez johna w siatle który ciągnie kabla i na dodatek zarabia bo jakiś idota ściąga takie głupoty i wierzy że to prawda.
na discovery często mówią o spiskach ale niestety tam nie mają takiej fantazji jak w tym filmie.

strażacy byli w takim szoku że słyszeli wybuchy bądź echo wybuchów na górze tam gdzie było piekło. facet jak jest osrany to widzi i słyszy różne rzeczy. ty jakbyś siedział na kiblu w domu a nad dachem przeleciał by 747-400 to byś myślał zę trzęsienie ziemi i srał byś wszystkim co jadłeś przez ostatni tydzień. więc nie wierz w takie pierdoły i głupoty nakręcane przez ludzi którzy chcą wzbudzić sensacje i szukają dzióry w całym.
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

masz racje Ameryka jest wielka i wspaniala ,wszystko co powie jest swiete.
jest strozem prawa na swiecie nie lamiac go. :lol: :lol: :lol:
to jak bronisz rzadu stanow zjednoczonych podaj dowody ze to co mowili jest prawda(a nie wierzysz slepo w kazde ich slowo),ze to talibowie zaatakowali(ktorych przez tyle lat amerykanie wspomagali finansowo i materialnie-czytaj bron)
wywiad(tan wielki i wspanialy) ktory nie byl wstanie nic zniuchac ze cos sie dzieje od razu wiedzial kto ich zaatakowal-jak nikt do ataku sie nie przyznal

dla mnie sa duze niescislosci i probuje wyciagnac wnioski z dwoch zrodel,a nie slepo wierzyc wspanialemu rzadowi stanow zjednoczonych
Awatar użytkownika
Reanimator
Coś już wiem
Coś już wiem

ani ja ani ty ani nasz prezydent K sie tego nie dowie. to jest szyte tak grubymi nićmi że to co jest w tv i gazetach to kompletna bzdura podana dla ludzi. jak jest na prawde to nie wiadomo ale pomyśl logicznie czy opłacało sie burzyć naród i strzelać sobie samobója ? nie sądzę żeby ktokolwiek na tym świecie był aż takim idiotą no chyba że głupki araby co sie wysadzają dla idei no i te pajace co sie wbiły samolotami w wieże.
dla jaj nie pokazali w tv tej całej szopki, oraz wszystkich tych którzy w tym uczestniczyli czyli zdjęć arabów.
a skąd masz pewność ze ten film nie jest tym samym co sekcja zwłok kosmity ?
co do zawalenia wież to fizyka sie kłania oraz budowa całej tej konstrukcji. to nie były małe awionetki tylko potężne Boeingi zalane po korek.
a ten co wyżej gadał że w pentagon nic nie wleciało to gratuluje. jest film z zapisu jakiejś kamery przemysłowej jak wielki samolot napiernicza w fasade.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”