http://moto.allegro.pl/item208509857_ni ... zybki.html
prosze o ocene tego samochodu ...
i czy do tego autka mozna zalozyc gaz
Prosze o rade
Moderator: Moderator
nie ten dzial...
cena pozatym ciekawa, albo wlasciciel chce szybko sprzedac, albo pewnie jest przed wysypaniem silnika albo w trakcie.
pewnie wlasciciel mnie obije jak jest na forum
jak niby byl robiony u jarkowego to on moze pamieta co tam z czym jest.
maska troche... hym
jak zamierzasz pakowac w to GAZ to kup sobie lepiej civica 1.3 z deutchlandu, i zagazuj. taniej wyjdzie.
cena pozatym ciekawa, albo wlasciciel chce szybko sprzedac, albo pewnie jest przed wysypaniem silnika albo w trakcie.
pewnie wlasciciel mnie obije jak jest na forum
jak niby byl robiony u jarkowego to on moze pamieta co tam z czym jest.
maska troche... hym
jak zamierzasz pakowac w to GAZ to kup sobie lepiej civica 1.3 z deutchlandu, i zagazuj. taniej wyjdzie.
Ostatnio zmieniony pn 25 cze, 2007 21:56 przez ODINN, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
cena nie adekwatna do opisu ( czyt. za niska ) do tego silnika gaz NIE !!!!, a jak checesz juz koniecznie gaz to szukaj 240sx, polecam z silnikiem ka24de nieby tylko kilka kucy, ale robi roznice 
s12v8
-
Vichy
silnik podobno po kapitalce wszystko nowe ...
a co do gazu to jakbym chcial civica to bym kupil tylko chce z tego nissana zdjac troszke kosztow paliwa i do jazdy miejskiej uzywac gazu i chcialbym zeby ktos doradzil mi to fachowo!!!
a co do gazu to jakbym chcial civica to bym kupil tylko chce z tego nissana zdjac troszke kosztow paliwa i do jazdy miejskiej uzywac gazu i chcialbym zeby ktos doradzil mi to fachowo!!!
no to jest wlasnie fachowojak zamierzasz pakowac w to GAZ to kup sobie lepiej civica 1.3 z deutchlandu, i zagazuj. taniej wyjdzie.
da sie pakowac GAZ. pamietaj ze jeszcze masz w tym samochodzie turbine do zrobienia. czyli jak chcesz jeszcze zagazowac to dodaj sobie do kosztow lacznie z 4 tysie.
wg mnie gazowanie tego wynalazku pomnozy ci niepotrzebnie koszta... a kto wie co ciekawego w nim znajdziesz po kupnie...
300KM pod macha nie jest samochodem do "cruisingu"/wozenia dupy.
Ja kupiem z podobnymi modami za 9tysi, i wysypal sie caly silnik po jakims 1000km. A wlasciciel niby dbal...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Auto w tej cenie i po tylu modach musialo sie niezle wysypac...ale jak wsadzisz mu jeszcze gaz to na pewno sie przekreci
Poradz sie kogos z skyracing...
Poradz sie kogos z skyracing...
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
T O W C I Ą G A !!!
o ile dobrze pamietam stal on u jarkowego na placu,ale nie wiem co bylo w nim robione
ale pamietaj-nie mowie ze tak musi byc w tym przypadku-jak cos bedzie/jest niechulajace w silniku wlasciciel zawsze zwali na wymontowana turbine,a to nie koniecznie musi byc turbina(na nia najlatwiej zwalic) i zaczna sie wydatki
znam juz taki przypadek
ale pamietaj-nie mowie ze tak musi byc w tym przypadku-jak cos bedzie/jest niechulajace w silniku wlasciciel zawsze zwali na wymontowana turbine,a to nie koniecznie musi byc turbina(na nia najlatwiej zwalic) i zaczna sie wydatki
znam juz taki przypadek
Saint pisze:Napisz do wolak240 ............gaz to jego pasja
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
Pasja nie pasja ale przynajmniej mam pojęcie o czym piszę (w przeciwieństwie do Ciebie)Napisz do wolak240 ............gaz to jego pasja
Bo z tego co widzę to jesteś takim stereotypowym Polakiem który wypowiada się wygłasza opinie i oceny a nigdy nie miał styczności z problemem
A przez to że w kraju mamy wielu takich "filozofów" w różnych dziedzinach to jak tu ma być dobrze...
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Pytać
To sie zaczelo...zazdroscicie mu tego gazu
?
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
T O W C I Ą G A !!!
Widzisz gosciu, nie rozrozniasz ironii od chamstwa..........ciekawe z jakiego wojewodztwa jestes.......jak masz odwage to napiszwolak240sx pisze:Pasja nie pasja ale przynajmniej mam pojęcie o czym piszę (w przeciwieństwie do Ciebie)Napisz do wolak240 ............gaz to jego pasja
Bo z tego co widzę to jesteś takim stereotypowym Polakiem który wypowiada się wygłasza opinie i oceny a nigdy nie miał styczności z problemem
A przez to że w kraju mamy wielu takich "filozofów" w różnych dziedzinach to jak tu ma być dobrze...
Chlopaki djacie spokuj tym bezsensownym sprzeczkom, bo one nic do tematu nie wnosza, na forum bylo juz duzo napisane na temat gazu, a jak ktos sie uprze to i tak go zalozy, ale to jest jego indywidualna decyzja i niema sensu jej komentowac 
s12v8
ktos cos jest strasznie nerwowy i lubi straszyc innych,Saint pisze:
Widzisz gosciu, nie rozrozniasz ironii od chamstwa..........ciekawe z jakiego wojewodztwa jestes.......jak masz odwage to napisz
czy nalezysz do osob,ktore kazde drobne nieporozumienie zalatwiaja sila???(forum nie jest od tego)
jak tak to nie mam slow
ps
jak cos to w moim podpisie jest z jakiego miasta jestem-tak na wszelki wypadek