Jak w temacie - czy ktoś przypadkiem zna owego SX-a ?
Rejestracja nie jestem pewny na 100% ale SZ lub SG (zabrze/gliwice)
CZERWONY (nie żaden bordo)
Wygląd zewnętrzny - raczej seria , spojler też seria
KIEROWCA : z wyglądu między 22-26lat ,czarne włosy chyba na żelu (chwile stał na światłach - nie zdążyłem się przyjżeć dokładnie),biała kurtka
Miałem taką sytuację kiedyś (z pół roku temu albo lepiej) że wdałem się w mały "wyścig" z Zabrza do Gliwic z tym NISSANEM ale gdzieś po drodze każdy pojechał w swoją stronę.
I niedawno sytuacja się powtórzyła (to było na bank te auto co wtedy) około 2 miesiące temu.(Wieczorem)
Wyprzedził mnie w Gliwicach na Zwycięstwa ale pod koniec on był na lewym pasie na czerwonym a ja kręciłem w prawo i znowu każdy się rozjechał. Ale za chwile patrze w lusterko(było ciemno) i widzę ten charakterystyczny układ lamp przednich - myślę sobie NYSA ! i faktycznie - koleś gdzieś objechał i znowu jechał za mną aż pod samą chate (PAJĄK Gliwicki) .Zatrzymałem się pod bramą a on staje za mną - myślę sobie wyjdzie pogadamy-może jest forumowiczem itp itd. ale zaraz się zawinął i odjechał.
Licze na to że jest forumowiczem, przeczyta to i się gdzieś spikniemy a jeżeli nie to może ktoś z forum kojarzy te auto i kierowcę ???
Z góry dzięki (Ślązakom) za pomoc
POSZUKIWANY KIEROWCA czerwonego 200 SX-a S-13
Moderator: Moderator
-
delta_fh12
- Coś już wiem

- Kontakt:
ty sie lepiej zastanow czy ktos sobie nie znalazl nowej bazy czesci zamiennych
i mowie to pol zartem pol serio...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
aua, ODINN dolałeś oliwy do ognia ^^
Na Twoim miejscu, Delta zaopatrzyłbym sie w namiot i ciepły śpiwór xD
Na Twoim miejscu, Delta zaopatrzyłbym sie w namiot i ciepły śpiwór xD
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

Byly juz takie sytuacje... rozne, np w szczecinie, ze komus ukradli nissana, rozebrali do golego i zostawili w rowie na dachu, wiec czemu nie byc troche bardziej ostroznym...
poszukaj tematu o sx uzytkownika "Jedrek" czy jakos tak.
poszukaj tematu o sx uzytkownika "Jedrek" czy jakos tak.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
niestety samego uzytkownika nie moge zlokalizować, sa jakies dwa jędrki ale 0 postów ; o
no ale pomysł z namiotem tez chyba nie jest zły ?
ale w sumie skoro piszesz o bramie, to zakładam, że masz jakotakie podwórko, może jakiś garażyk i psa stróża
jeśli brak tego ostatniego to polecam ^^ byle jamnik nawet moze byc, oby tylko w pore obudził jazgotem.
Ale nie bój sie, jestesmy z Toba i wierzymy, ze ten ktoś (odpukać) nie ma złych zamiarów.
no ale pomysł z namiotem tez chyba nie jest zły ?
ale w sumie skoro piszesz o bramie, to zakładam, że masz jakotakie podwórko, może jakiś garażyk i psa stróża
jeśli brak tego ostatniego to polecam ^^ byle jamnik nawet moze byc, oby tylko w pore obudził jazgotem.
Ale nie bój sie, jestesmy z Toba i wierzymy, ze ten ktoś (odpukać) nie ma złych zamiarów.
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

http://forum.turbokillers.com/tematy10/ ... vt4904.htm
http://forum.turbokillers.com/tematy13/ ... t=znalezli
http://forum.turbokillers.com/tematy13/ ... t=znalezli
-
delta_fh12
- Coś już wiem

- Kontakt:
Nie no panowie - spokojnie
Nie będę podawał szczegółów ale miejsce parkowania jest bezpieczne
Poza tym nie będę się zamartwiał bo jak ktoś będzie chciał ukraść mi NYSE to i tak ukradnie jak nie pod domem to gdzie indziej. Na złodzieja nie ma sposobu-jak się uprze...
Jeżeli chodzi o użytkownika z którego auta gnoje zrobiły sobie magazyn części zamiennych to był "jędrzej" i przestudiowałem ostatnio tą historię (osobiście gdyby prawo na to pozwalało to bym pozabijał takich padalców).
W pewnym sensie wyglądało to jakby ktoś chciał sprawdzić gdzie parkuje bryke ale z drugiej strony skąd mógł wiedzieć że nie jade do laski albo kumpla w odwiedziny ??
Jeżeli kierowcą był złodziej to bardzo zachłanny-jechał skradzioną nysą i już namierzał drugą
Myślę że raczej był ciekaw skąd jest NYSA taka jak jego tym bardziej że już drugi raz trafiliśmy się na mieście.
Nie przejmuję się tym.
Jak (odpukać) ukradną mi NYSE to bez namysłu ukradnę auto komuś innemu
- czymś musze jeździć 
Nie będę podawał szczegółów ale miejsce parkowania jest bezpieczne
Poza tym nie będę się zamartwiał bo jak ktoś będzie chciał ukraść mi NYSE to i tak ukradnie jak nie pod domem to gdzie indziej. Na złodzieja nie ma sposobu-jak się uprze...
Jeżeli chodzi o użytkownika z którego auta gnoje zrobiły sobie magazyn części zamiennych to był "jędrzej" i przestudiowałem ostatnio tą historię (osobiście gdyby prawo na to pozwalało to bym pozabijał takich padalców).
W pewnym sensie wyglądało to jakby ktoś chciał sprawdzić gdzie parkuje bryke ale z drugiej strony skąd mógł wiedzieć że nie jade do laski albo kumpla w odwiedziny ??
Jeżeli kierowcą był złodziej to bardzo zachłanny-jechał skradzioną nysą i już namierzał drugą
Myślę że raczej był ciekaw skąd jest NYSA taka jak jego tym bardziej że już drugi raz trafiliśmy się na mieście.
Nie przejmuję się tym.
Jak (odpukać) ukradną mi NYSE to bez namysłu ukradnę auto komuś innemu
-
delta_fh12
- Coś już wiem

- Kontakt:
A na co Ci seryjne fele od S13 ??? OLDTIMERA budujesz ???locdog pisze:no dobra, to jak juz rozkradamy samochod kolegi to ja chce felgi i galke zmiany biegow:D
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
dobra, fele i gałka Twoje, ja biore reszte. Dobry prezent na nadchodzace urodziny ^^, ale fele zabierzesz po tym jak na lawete go załaduje, ok ? ^^

- borimichal
- -#Moderator

No temat Jedrzeja mna wstrzasnal....nie chcialbym odnalezc swojej bryki w takim stanie.....
Ale swoja droga to troche dziwne ze pojechal za Toba pod sam dom i wkoncu nie wyszedl tylko odjechal....
Ale swoja droga to troche dziwne ze pojechal za Toba pod sam dom i wkoncu nie wyszedl tylko odjechal....
-
delta_fh12
- Coś już wiem

- Kontakt:
Może to dziwny człowiek był...borimichal pisze:
Pożyjemy zobaczymy - na razie czekam-może się odezwie tu lub ktoś go kojarzy
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
delta_fh12 tak delikatnie odbiegając od tematu ....
Mam w Zabrzu rodzinę więc może kiedyś sie spotkamy gdzieś przelotem....
W kwestii tego czerwonego SX'a to na bank ma blachy SZ...... widziałem go parę razy na al.Korfantego w Zabrzu. Podejrzewam, że gdzieś tam w okolicy śmiga częściej...
Pozdrawiam
Mam w Zabrzu rodzinę więc może kiedyś sie spotkamy gdzieś przelotem....
W kwestii tego czerwonego SX'a to na bank ma blachy SZ...... widziałem go parę razy na al.Korfantego w Zabrzu. Podejrzewam, że gdzieś tam w okolicy śmiga częściej...
Pozdrawiam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
delta_fh12
- Coś już wiem

- Kontakt:
Jeżeli chodzi o spocik w Zabrzu jestem jak najbardziej ZA - masz moje namiary (GG,mail)z forum także pisz spokojnie jak będziesz w okolicy.TiGRA pisze:Mam w Zabrzu rodzinę więc może kiedyś sie spotkamy gdzieś przelotem....
Pozdrawiam
I faktycznie ,też bardziej wydawało mi się że to było SZ
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Spoko
Może obaj trafimy tą czerwoną strzałę
Może obaj trafimy tą czerwoną strzałę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.