SPORTOWY UKŁAD WYDECHOWY S13/S14

Tutaj omawiamy zamówienia grupowe na części itp.

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Witam

Chcielibyśmy przedstawić Wam naszą ofertę, mamy do zaoferowania kompletne wydechy do Nissanów S13 i S14 ( w razie dużego zainteresowania ze strony innych modeli, zrobimy do każdego samochodu sportowy układ wydechowy)

Przykładowa aukcja z allegro :
http://allegro.pl/sportowy-wydech-nierd ... 51582.html

ROZMIARY :
63.5 x 1.5 2.5cala
76 x 1.5 3cale

(Za rozmiary NIE MA ŻADNEJ DOPŁATY !!!!!)

Ceny :

do 10 osób 1500zł
powyżej 10 osób 1200zł
powyżej 20 osób 999zł

Gwarantujemy 5 lat gwarancji !

LISTA :
1. NICK + MODEL SAMOCHODU + WYMIAR (2.5/3cale)
Ostatnio zmieniony czw 09 sie, 2012 14:53 przez MORDA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

taka sugestia - przemyślcie sprawę środkowego tłumika - takie pionowe ścianki przy aucie na glebie mogą zachaczyć o próg lub inne ustrojstwo i weź tu potem wymieniaj szpilki na turbinie... właśnie z tego powodu wywaliłem swój środkowy. może lepiej zrobić go obłego, lub dać tam jakieś sanki czy cuś, żeby w razie czego prześlizgnął się zamiast haczyć ??
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Awatar użytkownika
SKYLINE R34
Stały gość
Stały gość

a za kompletny przelot bez tego srodkowego tlumika tylko koncowy jest jakas doplata?
Było s13
Jest s14a
Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

mysza pisze:taka sugestia - przemyślcie sprawę środkowego tłumika - takie pionowe ścianki przy aucie na glebie mogą zachaczyć o próg lub inne ustrojstwo i weź tu potem wymieniaj szpilki na turbinie... właśnie z tego powodu wywaliłem swój środkowy. może lepiej zrobić go obłego, lub dać tam jakieś sanki czy cuś, żeby w razie czego prześlizgnął się zamiast haczyć ??
Zrobimy jak najlepszą wersję :) O to nie ma się co martwić, będzie tak żeby było wszystko OK i jak najlepiej... mamy udokumentowane doświadczenie i gwarancje a po za tym damy główny wzór wydechu jak będzie więcej chętnych to zaczniemy produkcję :) Powtórzę ! Dajemy 5 lat gwarancji ! :D
SKYLINE R34 pisze:a za kompletny przelot bez tego srodkowego tlumika tylko koncowy jest jakas doplata?
Kwestia dogadania ... W każdym bądź razie będziesz zadowolony ceną i nie tylko :)
(dopłaty nie przewidujemy)

P.S DODAM ŻE LISTA JEST POŁĄCZONA Z NISSANTECH WIĘC ZAKUP GRUPOWY BĘDZIE SZYBSZY W MIARĘ CHĘTNYCH OSÓB !
Ostatnio zmieniony czw 09 sie, 2012 21:13 przez MORDA, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
kremat0r
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Co wchodzi w skład takiego kompletnego wydechu? Od którego jest on miejsca ?

Na zdjęciu jest od samego kolektora w tej preludzie, więc teoretycznie w nysie powinien być od samego turbo.
Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

kremat0r pisze:Co wchodzi w skład takiego kompletnego wydechu? Od którego jest on miejsca ?

Na zdjęciu jest od samego kolektora w tej preludzie, więc teoretycznie w nysie powinien być od samego turbo.
I tak też byś miał.... możemy dorobić downpip'y (kolektory) jak ktoś chcę, jesteśmy otwartą firmą. Dajcie tylko znać jak potrzebujecie i będziemy konkretnie gadać
Awatar użytkownika
kremat0r
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Dużo osób ma jakieś rzeźby z wydechem, w różnym miejscu cięte i spawane. Żeby pasowało do każdego musiało by być od samego turbo z miejscem na sondę i zaślepką w jej miejsce jak ktoś nie posiada.

Tylko każdy będzie pewnie miał różne wymagania, jeden chciałby z tłumikiem środkowym, drugi bez bo woli głośniej, ciężko będzie dogodzić. Aczkolwiek jeżeli uzbierało by się 20 osób to cena 999zł za kompletny byłaby atrakcyjna.
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

akurat obecność środkowego lub jej brak to coś mi się zdaje w ofercie mordy nie będzie mieć znaczenia ;)

a tak na marginesie ten środkowy na głośność wpływa w tak słabym stopniu, że jego obecność/brak nie będzie wyczuwalne wogóle w porównaniu z obecnością/brakiem silencera w końcowej puszcze ;)

panowie kończymy OT i radzę zapisywać się na listę ;)

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Awatar użytkownika
dredman
Stały gość
Stały gość

Witam skoro taka oferta to...
Jaka by byla cena za downpipe i frontpipe do 200sx s13 cas18det tak zeby frontpipe spasowac z pseudo catem, lub przedluzyc go do dlugosci tak jak sie konczy cat ;)

POzdro
Awatar użytkownika
kolosezw
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

mysza pisze:tak na marginesie ten środkowy na głośność wpływa w tak słabym stopniu, że jego obecność/brak nie będzie wyczuwalne wogóle
raczej bym napisal, ze wplynie znaczaco :-P zobacz na srednice tlumika koncowego, na zdjeciu ciezko stwierdzic, ale srednice ma zblizona do srodkowego, ktory jest znacznie dluzszy.
Obrazek
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

nie jestem tłumikarzem, u siebie jak wywaliłem w serii nie usłyszałem praktycznie nic, to samo było potem z 3" - żadnej różnicy. Silencer owszem wygłusza, ale u mnie w dwóch przypadkach usunięcia środkowego różnica w dB była ledwo słyszalna ;)

kończmy ten OT tak na marginesie ;)

MORDA - daj jeszcze info czy ta cena to z wysyłką czy bez ;)
Ostatnio zmieniony pt 10 sie, 2012 10:18 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Awatar użytkownika
kremat0r
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

za 999zl od samego turbo bym sie sam pisal :)
Ban0ff
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

mysza to chyba miales jakis kiepski ten srodkowy, ja wczesniej mialem elteca srodkowego i po jego wywaleniu byla ogromna roznica
Ostatnio zmieniony pt 10 sie, 2012 11:06 przez Ban0ff, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet do CA18 (t25/t28/gt2x) 300zl, SR20 320zl info na priv

S13 2JZ / 730HP 820NM
Awatar użytkownika
erison
Postojebca
Postojebca

Bo eltek robi porządne tłumik nawet przelotowe 100 razy lepsze od tych z allegro.
Awatar użytkownika
utratny
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

interesował by mnie sam końcowy tłumik , który na wejściu miał by 76mm 3cale a końcówka 127mm 5cali .

zwykły prosty , taki jak w linku konkurencji :P

http://allegro.pl/tlumik-apexi-n1-style ... 76427.html
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zakupy Grupowe”