no i zobaczcie jak 180sx sie pieknie prezentuje w polerowanych felgach z R34 GTR
co to za dziwna wersia?????
Moderator: Moderator
Takie spinki sa czesto stosowane przy Carbonowych maskach, i wcale nie oszpecaja 200sxa !
no i zobaczcie jak 180sx sie pieknie prezentuje w polerowanych felgach z R34 GTR

"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
powered by:Japan Sport Service
-
Kruchy
choc ja nie jestem zwolennikiem takich zaklocajacych harmonie nadwozia innowacji (jak spinki) to przyznaje, ze w tym "Twoim" Mellow nissno nie wygladaja najgorzej, ale tu jest tuning spec-r i to kompleksowy. Mimo wszystko do "streetracera" spinki uwazam za zbedne. A fele slicznie wygladaja.mellow pisze:Takie spinki sa czesto stosowane przy Carbonowych maskach, i wcale nie oszpecaja 200sxa !![]()
no i zobaczcie jak 180sx sie pieknie prezentuje w polerowanych felgach z R34 GTR![]()
-
Grzesiek85
Ja w moim tez znalazlem taka dziwna antenke:/ zamocowana w tym samym miejscu(ma moze z 15 cm wysokosci) Dowiedziales sie do czego ona sluzy??cziko pisze:mam jak wiadomo sxa s13 i wydaje mi sie ze to dosyc nietypowa a to dlatego ze mam w nim :klime i szyberdach oraz to mnie zastanawia ,po co ma dwie antenki jeda jest normalna elektryczna wysuwana z tyłu z blotnika a druga na dachu obok spryskiwacza tylnej szyby!!!czy ktos mi moze powiedzic do czego ona słuzy ta na dachu???w service manual nie znalazłem nic na jaj temat!!