Etap zakończony montażem w aucie

i teraz pytanie do tych co mają to zamontowane u siebie w aucie bo ja albo zdurniałem albo właśnie odkryłem nową radość życia

Amortyzator posiada regulację siły tłumienia i regulację odległości czyli tak jak markowe amortyzatory. Jest na dwóch uniballach i do końca zostało mi go tylko pomalować proszkowo

Teraz zostało mi pobawić się trochę regulacją tego i poczekać aż będzie sucho.
A jeśli będą zainteresowani to jestem w stanie wyprodukować więcej takich i wystawić zakupy grupowe.
na końcu będzie wyglądało tak jak ten z amerykańskiej stronki
http://www.skylinepart.com/engine-damper-kit-408-p.asp
czy mógłby to ktoś dokładnie przetłumaczyć ??
Engine Damper Kit
The Engine Damper Kit has been Designed to Improve the Life of Your Engine Mounts Under Hard Driving Conditions & Provides Dress Up for Your Engine bay
Features:
* Reduces Engine Vibration & Will Increase Horsepower to the Flywheel as the Torque Reaction is Minimised
* Gives a Smoother, More Linear Power Delivery through the Transmission & to the Rear Wheels
* Perfect for Track or Drift Use
* CNC Machined Fitting Kit Ensures Direct Bolt-ON Fitment with No Drilling Required
* Bracket Mounts Directly to the Suspension Top Mounting & the Damper Bolts Directly to the Engine
* Dampers Available In Red or Blue Subject To Availability (Please State which colour you would like when ordering)
Fits 200SX S13 CA18DET
Our Price: ?79.00
dziś kurs 5zł30gr