Dlaczego panewka ?

Wszystko na temat silników CA

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
szaman
-#Moderator
-#Moderator
Posty: 3147
Rejestracja: śr 13 sie, 2008 22:00
Lokalizacja: Bielsko-Biała/Racibórz

luki343, powyzej pisza skrotowo, chodzi o dodatkowy czujnik cisnienia oleju, zeby wiedziec co sie dzieje w silniku, seryjny moze ci powiedziec tyle, ze podczas rozruchu jak za dlugo swieci, ze mozesz miec malo wydajna pompe paliwa, ktora niebawem zje ci panewki ;)

co do CA to po pierwsze trzeba sprawdzic w jakiej jest kondycji i pozniej pomyslec co dalej,
tak poza tym to zwykly silnik 4 cylindrowy, zeby jezdzic ma byc w dobrej kondycji i ma być smarowany dobrym olejem.
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
struggler
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Posty: 5
Rejestracja: pn 15 gru, 2014 23:27
Lokalizacja: Opole

Czyli nowa pompa oleju, głeboka miska olejowa i dobry olej...
jak tak czytam opisy i projekty to lepiej szukać zdrową bude i ładować sr.
Sporo zmartwień i kosztów odejdzie.
Widzę że panewki lecą nawet w serii.
Awatar użytkownika
szaman
-#Moderator
-#Moderator
Posty: 3147
Rejestracja: śr 13 sie, 2008 22:00
Lokalizacja: Bielsko-Biała/Racibórz

Poczytaj dokladniej :)
Kazdy silnik mozna zabic, kazdy silnik mozna kupic w slabym stanie nie wiedzac do konca o tym.
Sr jest na pewno mlodszy niz ca, ale obecnie kupic nie katowanego to coraz trudniejsza sprawa.
Koniec offtopu do takich pogadanek sa chyba lepsze tematy ;)
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki CA”