rozrzad - co i jak (oraz ile to kosztuje)
Moderator: Moderator
Napinacz, rolka prowadzaca i pasek.
pasek jakies 40-50 zl, napinacz ~150zl..ja wyrwalem na 80 zl bo ostatni...warto poszukac i podzwonic bo ceny rozna...rolka nie pamietam.
Chcesz to moge CI dac pare numerow do firm we Wrocku jak nic nie znajdziesz u siebie. Jak cos to PW.
AAA...warto wymienic pompe wody przy okazji no i zimeringi. Pompe masz za jakies 120 zl, zimeringi ok 30 zl za sztuke.
pasek jakies 40-50 zl, napinacz ~150zl..ja wyrwalem na 80 zl bo ostatni...warto poszukac i podzwonic bo ceny rozna...rolka nie pamietam.
Chcesz to moge CI dac pare numerow do firm we Wrocku jak nic nie znajdziesz u siebie. Jak cos to PW.
AAA...warto wymienic pompe wody przy okazji no i zimeringi. Pompe masz za jakies 120 zl, zimeringi ok 30 zl za sztuke.
Ostatnio zmieniony ndz 27 cze, 2010 20:56 przez dapper, łącznie zmieniany 3 razy.
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Pasek bierz CONTITECH... 89 zeta ale warto 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja polecam MITSUBOSHI i żadnych półśrodków, rolka, napinacz, pompa - wszystko do wymiany, najlepiej jakieś SKF i wyżej...
a sama robota... po pierwszym razie, będziesz ogarniał temat w godzine
a sama robota... po pierwszym razie, będziesz ogarniał temat w godzine
Ostatnio zmieniony wt 29 cze, 2010 08:50 przez krzaq4, łącznie zmieniany 1 raz.
ja polecam pasek contitecha a dodatkowa zaleta jest zaznaczenie na pasu polozenia znakow - czyli biale kreski na pasku po 39 i 48 zabkach
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
-
Tomek89
- Postojebca

- Kontakt:
kiedyś martinez pisał ze zmienił rolki i pasek za 250 na częściach z DS i że niby to śmiga a zdaje się że było to na częściach nsk/ czy blueprint.
Czy to śmiga bez kłopotu?
pasek kupiłbym Contitecha czy gates także rozchodzi mi się tylko o rolki.
plan jest zmieniać co 50kkm wiec po co każdorazowo z iny czy z skf za chory hajs skoro na innych nie ma problemu.
jest sens się pakować w to?
wypowiadać się
btw gdzie dostać półksiężyce pod dekle oprócz w DS i zimmery na wałki
Czy to śmiga bez kłopotu?
pasek kupiłbym Contitecha czy gates także rozchodzi mi się tylko o rolki.
plan jest zmieniać co 50kkm wiec po co każdorazowo z iny czy z skf za chory hajs skoro na innych nie ma problemu.
jest sens się pakować w to?
wypowiadać się
btw gdzie dostać półksiężyce pod dekle oprócz w DS i zimmery na wałki
Zimmery na wałki dostałem w rolniczym. Idziesz mówisz wymiary i że chcesz coś dobrego. Kumpel załatwił mi po 25 zł najwyzszą półke. wymiary: 40x52x7 Na wał może być 40x52x8 ale tamte też pasują.
jak potrzebujesz czesci do rozrzadu to zapraszam na GG