Czesc i czołem
Poszukuje ogarnietego mechanika ktory zlozy Ca
Silnik zostal wyjety i rozebrany , blok , glowica po obróbce , kupiony wal nominal , nowe panewki std, pierscienie , wszystkie uszczelki , smok z sr , kolega który to robił musial pilnie sie teleportowac z naszego pieknego kraju i jestem w czarnej du...e
Wiec stad moj post moze jest ktos godny polecenia w woj.Podlaskim do skonczenia zlozenia tego
Pozdro
Poszukiwany magik do zlozenia CA
Moderator: Moderator
-
michigann32
- Proszę nie bić nowego

Ostatnio zmieniony sob 13 gru, 2014 14:55 przez michigann32, łącznie zmieniany 1 raz.
Pilnie teleportowac
Odnosnie tematu moze sprobuj sam, serwisowka do lapy i jedziesz.
-
michigann32
- Proszę nie bić nowego

echo pisze:Pilnie teleportowac![]()
Niestety nie mam warunków to raz a dwa jestem zielony jak trawa na wiosne i wolalbym zeby to ktoś znający sie zrobil
Jak wpadniesz do Wrocka
Albo jak przyślesz tę kupę złomu tutaj 
-
michigann32
- Proszę nie bić nowego

o robi sie sympatyczniejCiast3k pisze:Jak wpadniesz do WrockaAlbo jak przyślesz tę kupę złomu tutaj
Ostatnio zmieniony sob 13 gru, 2014 15:07 przez michigann32, łącznie zmieniany 1 raz.
-
michigann32
- Proszę nie bić nowego

kazio pisze:chopie ,ca jest prosty do zlozenia jak strzala,,,
Chcesz zeby po moim skladaniu bylego jednego forumowicza mniej ?
Powaznie pytam czy ktos by sie podjal tego ewentualnie wysle wszystko co mam i ktos moze mi to zlozy .
Ceny na Priv mysle ze sie dogadamy
uwazam ze wysylka itd to sie z celem mija, koszta,,, bo w sumie waga duza calego ca, jak bys wszystko mial(uszczelki,dirko,simeringi,paski, to cena , hmmm , jak byloby czyste wszystko,dokrecac na Nm, 500 -600zeta, naprawde proste jak .....
500-600zł to chyba już z włożeniem 
Poszukuję...
-
michigann32
- Proszę nie bić nowego

kazio pisze:ja tego taniej bym nie robil, bo czasu trzeba troche poswiecic, poza tym trzeba to zrobic dobrze, a nie szybko zlozyc,
Generalnie to wieksza sprawa z tym autem
Z fabryki wyjechal z automatem na chwile obecna wszystko wyjete razem z silnikiem i chce wrzucic manuala wiec jesli ktos jest chetny zoorganizuje wszystkie niezbedne czesci do przekladki , wrzuce na lawete skorupe ktora na chwile obecna jest łatana , spawana itd bo wiadomo jak wyglada wiekszosc s13 po 24latach , i podrzuce komus kto kompleksowo sie zajmie zlozeniem wszystkie do kupy na gotowo . Chcialbym zeby auto bylo zrobione do kwietnia powiedzmy maja
Pozdro
Ps dawajcie cyne na priv jakie koszta za taka zabawe i bedziemy cos dzialac
Ja mieszkam 1600km od PL wiec nie mam jak sam tego robic itd