na luzie nic nie slychac po dodaniu lekko gazu tez nic nie slychac ale jak do polowy wcisne gas na biegu to slychac jakby piasek obiijal sie w puszce co to moze byc ?
z kad moge wziasc zamek do drzwi kierowcy jaka cena a jak wsadzam kluczyk i niechce za chiny sie przekrecic to juz zamkiem kaplica czy co ?
Dodaje gazu i slychac stukanie jakby piasek w puszce byl
Moderator: Moderator
A sprawdzałeś kluczami zapasowymi czy da się otworzyćGolak pisze: z kad moge wziasc zamek do drzwi kierowcy jaka cena a jak wsadzam kluczyk i niechce za chiny sie przekrecic to juz zamkiem kaplica czy co ?
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
-
Golak
jasne ze sparwdzalem to podstawa ale nie moge ruszyc kluczykiem ani tylniej klapy ani bocznych drzwi
kiedys moglem ale cos padlo u pasarzera. klapy nigdy a co najlepsze to padl mi na sto procen teraz kierowcy
kiedys moglem ale cos padlo u pasarzera. klapy nigdy a co najlepsze to padl mi na sto procen teraz kierowcy
-
maciolo
co do zamka to poszukaj speca od zamków powinien ci wkladke do klucza dorobic w Opolu taka usluga kosztuje 50 zł za zamek
pozdro Maciek
pozdro Maciek
-
Golak
a co z tym piaskiem bo mnie to irytuje ze mam silnik po remocie i znowu mi cos niegra dla ucha ?
A nie przypomina to czasem rucho wirująco-ocierającego? Sprawdź luzy na wirniku.
200 SXy są zajefajne... nom czy ktoś śmie zaprzeczyć?? <killer>
-
express
mnie też irytował piasek sypany o blachę. Na luzie go nie było, ale na biegu jak przyspieszałem. Po kilkudziesięciu metrach znikało. Późnie doszedłem że to piasek i błoto z opon.
Pozdro
Pozdro