Knock sensor w Ca18

Wszystko na temat silników CA

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Pio
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Głupie pytanie czy ca18 napewno go ma ?

przegladalem pare dni temu seryjne mapy z ca18det sciagniete z netu i mapa dla knocka jest taka sama jak dla zwykłego ustawienia.

Moze mam jakies glupie mapy. Niech ktoś mnie oświeci.

Pytanie nr2.

Przyjmijmy ze jest, ze sa dwie mapy zwykła i knock i tera pytanie, jak by go odlaczyl i zrobil manualny przelacznik, czy w tedy poprostu mozna normalnie bylo by sie przelaczac miedzy mapami ?? (wiadomo ze mapa knock była by w tedy całkowicie zmieniona ;) )
Najtansze panweki ACL RACING, SPRZEGLA EXEDY, OLEJE MOTUL, TARCZE ATE POWERDISC, KLOCKI FERODO DS PERFORMANCE, ZAWIESZENIA KONI oraz WEITEC +plus duzo duzo innych. Bezkonkurencyjne ceny !!! ABSOLUTNIE ZAWSZE !!!

http://WWW.POWER-TUNING.PL
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Pio czy chcesz zdublowac temat z nissan klubu ?? :mrgreen:

Tom niech sie wypowie na temat
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
Awatar użytkownika
Pio
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Broń boze :d tamten temat czego innego dotyczy.

Mi chodzi o to ze posciaglaem te seryjne mapy w binach i co laduje, to o ile dla sr20 fule i ignition dla konock roznia sie diametralnie, o tyle w tych mapach dla ca sa takie same, jak by tego w ogle nie było.

hehe pewnie rafi przez to pytanie o wywaleniu czujnika ci sie nasunela na mysl taka zecz o dublowaniu.

Mi chodzi zupelnie o co innego. Czy jest w ogle taka mozliwosc ?? Ja wiem ze wywalenie tego sensora jesli jest i dziala to prawie samobujstwo, bo zle paliwo, czy ze warunki itd, pojawia sie stuk i masakra. Ale zalozmy ze na zawody tylko, na paliwie sportowym. Chodzi mi o fakt czy sie da ?
Najtansze panweki ACL RACING, SPRZEGLA EXEDY, OLEJE MOTUL, TARCZE ATE POWERDISC, KLOCKI FERODO DS PERFORMANCE, ZAWIESZENIA KONI oraz WEITEC +plus duzo duzo innych. Bezkonkurencyjne ceny !!! ABSOLUTNIE ZAWSZE !!!

http://WWW.POWER-TUNING.PL
ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki CA”