Problem ze wskaznikiem boost :(
Moderator: Moderator
-
Shadow
Wiem ze temat byl juz poruszany ale robie tak jak jest napsiane i tu na starej straonie i na forum ale wskaznik bosst nie dziala tak jak powinien po piewrwsze jak podlacze go do tego duzego weza co idzie do kolektora to mam wskazania ale tylko cisnienie ale gy podlacze go tam gdzie jest opisane na stronie to mi pokazuje tylko podcisnienie czyli lipa gdzie go trza wpiac zeby pokazywal wszystko dobrze nie albo to albo to
czy moze by pokazywal podcisnienie jest wymagany bov ??
jaki wskaznik ? uzyles trojnika z kompletu ? rurka do wskaznika leci z trojnika z dysza ? zrob fotki 
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
ja sie podpielem do malego weżyka ktory idzie od konca kolektora ssacego gdzies w okolice przeplywki na wysokosci zbiorniczka plynu hamulcowego. A przewod puscilem przelotka w ktorej ida chyba kable od prawego kierunku
live fast, die sidewayz
tak, 2 trojniki, drugi jest do bova , a skoro u ciebie takie podpiecie nie dziala to musi juz tylko znaczyc ze cos ze wskaznikiem jest nie tak
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
-
Shadow
Juz wszystko jest ok chyba bo jak jest 3 tys to jest zero a dopiero pokazuje mi jakie pompuje turbo czyli od 0 w gore ale czy jak zapalisz silnik to masz ujemy wykaz ?? czyli gdzies ko -6 a i jeszcze ile powino byc na maksa ymnie jest miedzy 0.6-0.8 to dobrze dmucha czy zle ??
mozna podlaczyc sie ze wskaznikiem w inne miejsce niekoniecznie tu gdzie chlopaki mowia. ale to zalezy gdzie bedziesz mocowal wskaznik. postaram sie zrobic fotki mojego mocowania, to bedzie pomocne dla tych ktorzy beda sie instalowac na slupku. znacznie skraca to dlugosc przewodu/rurki 
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06
Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]

-
chajs
Krzysiu to jak z fotkami bo ja planuje zalozyc wskaznik ale rurka za dluga nie jest a wskaznik bedzie w okolicach slupka
ja sie wpiolem tutaj:

nic nie trzeba ciac przerabiac itp. rozpina sie wezyk wpina trojnik i juz wszystko trybi ^^

nic nie trzeba ciac przerabiac itp. rozpina sie wezyk wpina trojnik i juz wszystko trybi ^^
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06