Ciekawa Awaria-boli tak samo....
Moderator: Moderator
witam wszystkich.zalozylem ten temat ale zanim rozwine go bardziej to mam pytanko-czy komus kiedys podczas jazdy rozwalilo BLOK SILNIKA (!!!) BO ja tydzien temu w tan wlasnie sposob zakonczylem powrot z Creamfields.Zeby bylo ciekawiej to juz drugi silnik w tym aucie,montowalem go jakies cztery miesiace temu i do w/w awari spisywal sie wrecz idealnie ! Jak peszek to na maxa ! Przegladalem forum ale takiej wumyslnej usterki nie znalazlem!!! Pozdrawiam i przepraszam jesli zrobilem cos nie tak ale nowy jestem....prosze o wyrozumialosc 
jak to blok silnika ?
uwalil sie korbowod i go zniszczyl ? IMHO blok tak sam z siebie to nie mam powodow do sie rozpadania
uwalil sie korbowod i go zniszczyl ? IMHO blok tak sam z siebie to nie mam powodow do sie rozpadania
Ja mialem taki silnik !! Panwki byly w idealnym stanie ale urwalo korbowod !!
Niebylo kolektora wydechowego i szczerze mowiac jedyne co sie narzuca to ze koles dmuchna nadcisnienie jakas zawielka turbina i niewytrzymaly korby !! panewki byly nominalne bez sladow zurzycia !!
Niebylo kolektora wydechowego i szczerze mowiac jedyne co sie narzuca to ze koles dmuchna nadcisnienie jakas zawielka turbina i niewytrzymaly korby !! panewki byly nominalne bez sladow zurzycia !!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
spuchły tłoki ;zatarło się i kolano bokiem za grubo było albo cos nie zestrojone
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
[/scroll]