Remont Glowicy

Wszystko na temat silników CA

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Byc moze ten temat byl walkowany ale:
gdzie w Wawie najlepiej obrabiaja glowice?
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
Awatar użytkownika
mellow
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

wpadnij do Jacka i Rafla na Jutrzenki 81 ... oni maja jakiegos dobrego goscia w te klocki.
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
Ivanhoe

Mnie regeneracja glowicy z wymiana prowadnic, szlifowaniem zaworow itd kosztowala 700-800 zł ale nie wymienialem zaworow, Koszt zaworow to ok 20zl za sztuke takze dochodzi jakies 400 zl :(
Anonymous

Ivanhoe pisze:Mnie regeneracja glowicy z wymiana prowadnic, szlifowaniem zaworow itd kosztowala 700-800 zł ale nie wymienialem zaworow, Koszt zaworow to ok 20zl za sztuke takze dochodzi jakies 400 zl :(
to żeczywiście robiłeś generalny remont. we wrocku można zrobic od 450 zł.
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

robie glowe u kacperka na wolskiej 82 koszt ok 350-400 wszystko łacznie z wysrodkowaniem wałków
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
Ivanhoe

Ale to sama robocizna, czy juz z materiałem (uszczelniacze, zawory itp)?
Ostatnio zmieniony wt 06 kwie, 2004 13:23 przez Ivanhoe, łącznie zmieniany 1 raz.
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Dominik nikt cie nie ojebal znasz ich ja ich znam i naprawde robia najporzadniej :)
Ivanhoe

Nawet mi przez mysl nie przeszlo ze Rafal lub Jacek, tylko ci ich szlifierze ale cos mi sie zdaje ze wole zaplacic 100-200 zl wiecej i zeździc spokojnie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Ivanhoe pisze:Ale to sama robocizna, czy juz z materiałem (uszczelniacze, zawory itp)?
bez zaworów mam ok . gniazda, polerowanie zaworów, uszczelniacze + dopasowanie walkow i moze prostowanie walkow
Dobrze ze mam 2 motory od Malpy bo bym sie zaplakal
[/scroll]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki CA”