to dopisze cos jeszcze:
1. mialem takie walbro, teraz jest zamiennik boscha 044, obie daja rade, regulator jest dobra opcja,
bo jak podczas strojenia wyjdzie Ci ze wtryski juz sie koncza to mozna jeszcze troche cisnieniem podciagnac, no i jest miejsce na manometr mechaniczny i na wkrecenie czujnika do wskaznika cisnienia paliwa do kabiny(którego jeszcz nie mam, ale planuje dokupic)
2. seryjna przeplywka do okolo 300KM
3. EBC jest wygodne i ma wiecej opcji ustawienia doladowania niz MBC, ale na poczatek mozna zakupic MBC, dobra opcja jest jakis display produkowany przez Katoda z Driftshopu/Rwd power, bo nie dosc ze jest tam EBC to jeszcze mozna podpiac czujniki i na jednym panelu jest wiecej parametrów do wgladu.
4. AFR na pewno bedzie potrzebny przy strojeniu, ale to juz stroiciel powinien miec swoj, pozniej nie koniecznie, ja nie mam i zyje

chyba wazniejsze jest EGT na co dzien.
Dodatkowa uwaga odnosnie dodatkowych zegarow, wg mnie wazne jest, aby miec zegary z peak'iem czyli mozliwoscia odczytania maksymalnej wartosci, bo zazwyczaj jak sie cisnienie, to nie ma czasu zagladac na zegary do jakiej wartosci dobiło, a tak pozniej na spokojnie mozna sobie to sprawdzic.