Gdzie regenerować turbo?
Moderator: Moderator
Mam prośbe: jjak ktoś wie może gdzie w Łodzi oddać turbinke do regeneracji to niech da znać. Moja leje olej aż przykro. Mam niebieskie autko ale jak kopci na niebiesko to mi sie średnio podoba.
Dużo jest wiadomości na ten temat na forum, trzeba tylko pogrzebać. Jeśli regenerować t25 to według mnie tylko w Moto-Remo Burzyńscy (Iława).
200 SXy są zajefajne... nom czy ktoś śmie zaprzeczyć?? <killer>
a dlaczego podales ta firme?????kamil pisze:Dużo jest wiadomości na ten temat na forum, trzeba tylko pogrzebać. Jeśli regenerować t25 to według mnie tylko w Moto-Remo Burzyńscy (Iława).
bo wedlug mnie trzeba ja omijac szerokim lukiem-strasznie kaszania i nie uwzgledniaja reklamacji-zawsze ten sam tekst "za wysoka temperatura spalin"
stanowczo odradzam !!!!!!!czesto nie przejedzie sie nawet 1000km i to nie tylko moje zdanie o tej firmie bardzo duzo osob sie na nia zali
na streetracing kilka osob pochlebnie sie wypowiedzialo o tej firmie-osobiscie nie mialem z nia przyjemnosci
Ream-Poland Sp. z o.o.
20-442 Lublin, ul.Abramowicka 5
tel. 081 7518142, fax 081 7518144
chociaz ja bym ci polecil kupic uzywana w dobrym stanie T28
dlatego napisalem ze nie mialem z nia doswiadczenia,tylko przeczytalem na streetracing,tak to jest z regeneracjanatafka pisze:Ream-Poland Sp. z o.o.
20-442 Lublin, ul.Abramowicka 5
tel. 081 7518142, fax 081 7518144
hehe, podobno wlasnie ta trzeba omijac szerokim lukiem...
i lepszym rozwiazaniem od regenerowania jest kupno uzywanej w dobrym stanie T28
- sajko
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
najlepiej szukaj odrazu T28 bo z regeneracji niewiadomo co wyniknieGRAQ pisze:Mam prośbe: jjak ktoś wie może gdzie w Łodzi oddać turbinke do regeneracji to niech da znać. Moja leje olej aż przykro. Mam niebieskie autko ale jak kopci na niebiesko to mi sie średnio podoba.
-
Beast
Ale kupując używkę nigdy nie wiesz ile ona jeszcze polata i czy po przejechaniu kilku km nie będzie trzeba jej regenerować.Barni pisze:
dlatego napisalem ze nie mialem z nia doswiadczenia,tylko przeczytalem na streetracing,tak to jest z regeneracja
- sajko
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
t25 szybko sie sypia a z tego co pamietam i widzialem wszystkie t28 miale spore przebiegi po 100kkm i byly w super stanieBeast pisze:Ale kupując używkę nigdy nie wiesz ile ona jeszcze polata i czy po przejechaniu kilku km nie będzie trzeba jej regenerować.Barni pisze:
dlatego napisalem ze nie mialem z nia doswiadczenia,tylko przeczytalem na streetracing,tak to jest z regeneracja
a myslisz ze z regenerowanymi jest lepiej????nie licz na gwarancje-zawsze cos znajda ze z twojej winy sie zepsulaBeast pisze:Ale kupując używkę nigdy nie wiesz ile ona jeszcze polata i czy po przejechaniu kilku km nie będzie trzeba jej regenerować.Barni pisze:
ja osobiscie wolalbym uzywana T28 niz regenerowana T25 i to bez zastanawiania
to se t28 poszukam
jeśli jednak będziesz chciał regenerować to polecam warsztat w ŁODZI na ulicy Laserowej ( dostajesz rok gwarancji ) dzięki czemu już zawsze będziesz jeździł z nowym TurboGRAQ pisze:Mam prośbe: jjak ktoś wie może gdzie w Łodzi oddać turbinke do regeneracji to niech da znać. Moja leje olej aż przykro. Mam niebieskie autko ale jak kopci na niebiesko to mi sie średnio podoba.
jeśli będziesz chciał regenerować lub zrobić z t25 frankensteina lub wymienić ją na inną ( nie koniecznie t28 ) to polecam warsztat w ŁODZI na ulicy Marysińskiej u "Robala"
Dzięki za podpowiedz w przyszłym tygodniu sie przejade popytam.
- sebastian
- Coś już wiem

- Kontakt:
Ja regenerowałem moją t25 w Sztumie.Najpierw zrobiona,ale po 300km wirnik się ukręcił...Uznali reklamację i zrobili na nowo..Gwarancja pół roku.Zrobiłem kilkanaście tysiecy i odpukać..puk puk puk puk jest ok.Także polecam ten zakład.
SX FOR LIFE....
Ino ciutek daleko od Łodzi. Ale dzięki za namiar.