przednie lampy s13 - tuning
Moderator: Moderator
No i soczewki
- Załączniki
-
- Soczewki S13.jpg (47.53 KiB) Przejrzano 7797 razy
Sa jeszcze stale wkladki z lampami
niestety cena 
- Załączniki
-
- S13 carbon 2.jpg (79.5 KiB) Przejrzano 7789 razy
-
- S13 carbon.jpg (46.7 KiB) Przejrzano 7787 razy
-
pSyl0
Mnie osobiscie najbardziej podobaja sie lazy eyes z soczewkami takie jak na zdjeciach z clearcorners.com, ktore zamiescil TURBO maniac 
-
Goranowa
A moim typem sa niezmiennie te w stylu 300zx-ow, i opcja II: takie wciete (i np. okragle), ale nie podnoszone (byly gdzies tam wczesniej*.
Podobaja mi sie tez takie niebieskie szkielka, co to je Pajak zapodal, ale nie wiem jaki kolor mialo by miec auto do nich: bialy?
* nie wiem czy ktokolwiek oprocz mnie wie o co chodzi

Podobaja mi sie tez takie niebieskie szkielka, co to je Pajak zapodal, ale nie wiem jaki kolor mialo by miec auto do nich: bialy?
* nie wiem czy ktokolwiek oprocz mnie wie o co chodzi
-
Goranowa
H-acie Cziko
Chat-a to czat
A tak btw. to super!
Te niebieskie sa niezle.
2 Habala : temat tych nie do konca otwartych /sleepy/ lajtow byl juz zdaje mi sie walkowany na forum. Mozesz to sczekowac uzywajac opcji: szukaj u gory strony. Wydaje mi sie, ze juz SWIATLI cos kiedys dumali o tym
pzdr
Chat-a to czat
A tak btw. to super!
Te niebieskie sa niezle.
2 Habala : temat tych nie do konca otwartych /sleepy/ lajtow byl juz zdaje mi sie walkowany na forum. Mozesz to sczekowac uzywajac opcji: szukaj u gory strony. Wydaje mi sie, ze juz SWIATLI cos kiedys dumali o tym
pzdr
Ja kombinuje z lampami które przypadkiem wpadły mi w rence od 300zx z31 (też otwierane) , ładniejsze i przymróżone (z31 ma tak oryginalnie ) zastanawiam się czy może niedało by się razem z przodem przełożyć , bo jest dość imponujący z wycięciami na zmróżone oczy.
Można też kombinować z oryginalnymi ala 126p , i przyszlifować daszki ... efekt budżetowy
Można też kombinować z oryginalnymi ala 126p , i przyszlifować daszki ... efekt budżetowy
-
cziko
same lampy kosztowały smieszne 14,99$ +koszt przsyłki po ternie usa 20$ czyli35$ razem powinien byc jeszcze koszt przesyłki do polski ale nie bedzie bo kolega przyjezdza wniedziele i przywiezie osobicie!!przywiezie tesh jescze i to piurko ze zdjecia koszt 25$!!!!!!!+50$przesyłka po usa!!!czyli za 110$ bede miał nieżle swiecace lampy i nie głupiu spojler 
- Załączniki
-
- dwu płat.jpg (97.92 KiB) Przejrzano 7635 razy
-
Goranowa
Ozesz Ty!!!! :evileyes:Karrlos pisze:Goranova chata jest ok !!!!! - Chatka puchatkaDo szkoły marsz
Tak bez szacunku? Do pedagoga?
A nie jest przypadkiem Hata Wuja Toma?
Moze Mata Hari tez jest przez CH?
A tak na serio, patrz jak to czlowiek sie cale zycie uczy...
I konczac OT:
Cziko [shadow=cyan]TEN[/shadow] spojler jest rewelacyjny
Chatka puchatka , Chata wuja Toma i Mata Hari.Goranowa pisze:Karrlos pisze:Goranova chata jest ok !!!!! - Chatka puchatkaDo szkoły marsz
Do pedagoga?
A nie jest przypadkiem Hata Wuja Toma?
Moze Mata Hari tez jest przez CH?
Skrzydło miłe dla oka. Tylko to temat o oczach. Można założyć osobny o lotkach.
Cziko wrzuć fotki autka z produkcji ładnych światełek.
EMWU is dead
Jest taki bajer do przymruzania swiatel!! Nazywa sie PIVOT Headlight controller! To cacko kosztuje 75$ Ustawia swiatla od 0-80%. Fajna sprawa ale droga!Ma jeszcze 1 zalete!!! Dolot zimnego powietrza do filtra!!
Link na 1 z takich aukcji: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... egory=6763
Link na 1 z takich aukcji: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... egory=6763