Owszem można zainwestować coś w innego ... browarka
Alu ramki
Moderator: Moderator
-
hard corek
Więc będę musiał zamówić białe tarcze i ramki ...
Jeszcze se plyte na lusterku powies i wstaw koncowke tlumika
Białych tarczy nie lubie osobiście ale ramki i np. inne podświetlenie są ładnym,dyskretnym dodatkiem,bo białe tarcze mi się jakoś z pługami307 albo sejakami kojaza 
Joe Satriani-Strange Beautiful Music...
Na razie nie mam czego udziwniac, ale jesli juz bede mial to nie bede bialych ramek robil ani innych dodatkow rodem z golfa.
-
zydo
Białe tarcze czy alu ramki ładnie wyglądają ale zależy na tle czego (jeśli to jedyny mod to nie za bardzo, a jeżeli na tle bazarkowo - odpustowym to tym bardziej) i w jakim aucie. Mysle ze w dwusecie ładnie by sie wkleiły. Jeszcze taką rameczke wokoło drążka zmiany biegów, dywaniki z blachy ryflowanej i detale (obwódki przełączników) psiknąć chromem (ale nie ozdobnym!! ) i lajcik masz nowe wnętrze.
-
hard corek
Powiem tak ta deska mnie faktycznie trochę znudziła i chcę coś innego ...
A płyty na lusterku nie zawieszę - a jak już mowa o golfach to prędzej kupię szklane drzwi żeby było widać paski na spodniach ...
A płyty na lusterku nie zawieszę - a jak już mowa o golfach to prędzej kupię szklane drzwi żeby było widać paski na spodniach ...
- Adams
- Coś już wiem

- Kontakt:
tez bym nie przesadzal: plyta na lusterku etc. to troche inny kaliber niz te ramki. Moim zdaniem fajnie podkreslaja zegary!
No i wlasnie: na stronce nie znalazlem ramek dedykowanych do 200sx'a - czy mam rozumiec ze z P11 albo czegos innego beda pasowac??
No i wlasnie: na stronce nie znalazlem ramek dedykowanych do 200sx'a - czy mam rozumiec ze z P11 albo czegos innego beda pasowac??
'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
Myśle że nie beda.Wysłałem do nich maila z pytaniem (tak jak w corsie) czy jak im wyśle obudowe to zrobią i założą rameczki a potem dostana fotki zegarow z zalozonymi ramkami (zalezy im na tym bo do oferty wrzucaja) tak wiec dam znac jak dostane odpowiedz.Mowa oczywiscie o s13
A Ty co sie tak unosisz!! Co Ci przeszkadza że koleś chce sobie jakies tam ramki założyćCamil pisze:Jeszcze se plyte na lusterku powies i wstaw koncowke tlumika
Jego sprawa.
Więc po co taka gadka.
Tak samo moge napisać o Tobie.
Wujek dobra rada sie znalazł a nawet nissana nie masz.
Ot co.
No i zegarky mam już w mieszkaniu.problemów raczej nie było,trzeba sie tylko troche napocić żeby zdjąć plastik z przyciskami nie łamiąc go,ale zegary wyszły bez szwanku.Zobacze zaraz jak kwestia zdjęcia obudowy i podświetlenia.Z tego co widze to s13 nie ma osobno podświetlanych wskazówek,a szkoda bo można by jakoś 2 kolorowe zegary zrobić
Czy ktoś chce jakieś fotki czy cuś.Wyjecie zajelo jakies 30min.
Aaaa,no i niestety widze że były już wcześniej wyjmowane
I jeszcze jedno-ktoś pisał że to tarcze nadają kolor podświetlenia->u mnie sa zarówki kolorowe a tarcza standardowo biała
a nie...jednak macie racje,od spodu tarcze są kolorowe-> czyli wystarczy zmienić tarcze na białe albo jakoś zdjąć tą niebieskawą folie i gotowe-podświetlamy takim kolorem jakiego mamy żarówki
[ Dodano: Sro Mar 22, 06 15:10 ]
Chwila zabawy z diodkami i myśle że efekt nie będzie powalający.Trzeba zmieniać tarcze,ale: zmieniając na białe w ciągu dnia nie będzie dobrze widać wskazówek,oprócz tego tarcze są podświetlane tylko 3 żarówkami i nie wiem zbytnio jak uzyskać równe świecenia na białych tarczach które jednak rozpraszają światło.Hmmm,nie wiem sam,może pozostane tylko przy tych alu ringach
[ Dodano: Sro Mar 22, 06 15:26 ]
Czy wszyscy macie biały nalot/wytarcie na szybce od zegarów??
Aaaa,no i niestety widze że były już wcześniej wyjmowane
I jeszcze jedno-ktoś pisał że to tarcze nadają kolor podświetlenia->u mnie sa zarówki kolorowe a tarcza standardowo biała
a nie...jednak macie racje,od spodu tarcze są kolorowe-> czyli wystarczy zmienić tarcze na białe albo jakoś zdjąć tą niebieskawą folie i gotowe-podświetlamy takim kolorem jakiego mamy żarówki
[ Dodano: Sro Mar 22, 06 15:10 ]
Chwila zabawy z diodkami i myśle że efekt nie będzie powalający.Trzeba zmieniać tarcze,ale: zmieniając na białe w ciągu dnia nie będzie dobrze widać wskazówek,oprócz tego tarcze są podświetlane tylko 3 żarówkami i nie wiem zbytnio jak uzyskać równe świecenia na białych tarczach które jednak rozpraszają światło.Hmmm,nie wiem sam,może pozostane tylko przy tych alu ringach
[ Dodano: Sro Mar 22, 06 15:26 ]
Czy wszyscy macie biały nalot/wytarcie na szybce od zegarów??
-
cziko
nie kupiles 350z z salonu wszstko mogło juz w nim byc zepsute rozbierane i wymieniane, mam racje??krisso pisze: Aaaa,no i niestety widze że były już wcześniej wyjmowane
:
-
Rengiro
Ja sie bron Boże z nikogo nie smieje!!. Temat wydawal mi sie troche banalny i bardzo indywidualny. Jak ktos chce tak tunningowac to bardzo prosze, nie moja sprawa, ale czy to trzeba az taką rozkminke robic z tak poważnego zadania?...hard corek pisze:Każdy ma inny gust, i nie ma co napier.... się z innych - każdy ma to na co chce i co lubi i na co go stać. Niestety wiele osób ma klapki na oczach i wielu rzeczy niedostrzega. A ja sobie takie ramki sprawie bo mi się podobają !!!TURBO maniac pisze:Ale pierdołami się zajmujecieTaki tjuning kojarzy mi się z golfiarzami i innymi dziwakami, którzy myślą tylko jakby tu spieprzyć swoją padaczke
Pozdrawiam