przednie lampy s13 - tuning
Moderator: Moderator
Heh bedzie trzeba cos takiego wymajstrowac, musze tylko zerknac jak sa sterowane swiatla w nismo 
-
cziko
no i mam juz w domku
jutro przyłoze do auta to foty pstrykne skrzydło pasuje jak ulał nie zawysokie popostu takie jak chciałem!!
- Załączniki
-
- bez tytułu.JPG (107.16 KiB) Przejrzano 7772 razy
-
- czesci.JPG (103.44 KiB) Przejrzano 7756 razy
-
- to i tam to.JPG (99.13 KiB) Przejrzano 7738 razy
Ostatnio zmieniony czw 21 paź, 2004 01:42 przez cziko, łącznie zmieniany 2 razy.
-
cziko
upss dwa razy tego samego posta posłałem to go edit i kasacja!!a przy okazji to ciekawe jak te niebieskie swiatła bea świeciły
maja dodatkowe zaróweczki małe niebieskie do podłaczenia do orginalnych postojuwek!!moze byc niezle
aaa slodziutkie sa te swiatelka zakladaj je czym predzej !!!!
bo ciekaw jestem efektu i od razu fotosy cykaj.
zapowiada sie konkret
bo ciekaw jestem efektu i od razu fotosy cykaj.
zapowiada sie konkret
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
-
Micz
te migacze są takie fajne że nawet w pogodny letni dzień bym jeźdżił na otwartych lampach 
-
cziko
a oto obiecane foty po zamontowaniu światełek i przymiarce skrzydlaka 
- Załączniki
-
- pod koniec prac.JPG (96 KiB) Przejrzano 7690 razy
-
- test jasnosci.JPG (85.28 KiB) Przejrzano 7681 razy
-
- na postojowych.JPG (72.32 KiB) Przejrzano 7672 razy
-
- swiatła mijania.JPG (67.15 KiB) Przejrzano 7666 razy
-
- swiatła drogowe.JPG (73.84 KiB) Przejrzano 7658 razy
-
- biały centrala tyłem.JPG (156.46 KiB) Przejrzano 7659 razy
-
- biały tyłem.JPG (108.53 KiB) Przejrzano 7655 razy
-
- biały przodem.JPG (123.87 KiB) Przejrzano 7645 razy
-
- czerwony tyłem.JPG (118.1 KiB) Przejrzano 7648 razy
-
- czerwony przodem.JPG (139.58 KiB) Przejrzano 7636 razy
-
cziko
i jeszce dodam ze na moje oko na tych lampach mamze25% wiecej swiatła i to dostego zajebiscie białego wpadjacego lciuteńko w niebiski na zwykłych zarówach h4 55w600
- Załączniki
-
- światła z bliska.JPG (95.4 KiB) Przejrzano 7638 razy
-
- zakładanie.JPG (137.61 KiB) Przejrzano 7633 razy
Cziko, strasznie fajne są te światła.
Czy na ostatniej fotce zmieniasz postojowe? Polecałbym Ci teraz coś takiego:

Sorki ze nie na temat pisze ale mam teraz dylemat!! Chce zamatowac diody w tylnym odblasku pomiedzy swiatlami!! Odblask juz zdemontowalem niestety troche go zniszczylem!!! UWAZAJCIE!!! Tylny odblask oprocz zatrzaskow jest klejony jakims strasznym cholerstwem!!
A teraz pytanie glowne!!! Jak zamatowac diody? Pod napisem "200sx" zeby podswietlalo sam napis czy na calej powierzchni odblasku(mocne i slabe diody= hamulec i pozycyjne)?
Czy juz z was ktos cos takiego robil?
Dzieki za kazda odpowiedz!! Piszcie najlepiej na GG(8688758) zeby nie zasmiecac tematu [glow=red]PRZEDNIE LAMPY[/glow] s13!!!!!!
A teraz pytanie glowne!!! Jak zamatowac diody? Pod napisem "200sx" zeby podswietlalo sam napis czy na calej powierzchni odblasku(mocne i slabe diody= hamulec i pozycyjne)?
Czy juz z was ktos cos takiego robil?
Dzieki za kazda odpowiedz!! Piszcie najlepiej na GG(8688758) zeby nie zasmiecac tematu [glow=red]PRZEDNIE LAMPY[/glow] s13!!!!!!
-
Micz
cziko jak chcesz jeszcze lepszy efekt uzyskać to kup żarówy xenonowe, ja takie mam u siebie ale dokładnie nie wiem co to jest bo kupiłem to razem z wozem, tak czy owak bielusieńko mi świeci ze smaczkiem niebieskiego (jak na twoich fotkach) ale nie ma niebieskiego szpanu na postojowych 
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06
Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]

Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]

-
cziko
moje zdanie??a fuuuuuuuu jak bym miał wywalicz 3004 to wolał bym lexus look na tył albo dołozyc jeszcze 200$ i zaadoptowac cały przodek od silvis13
- somsiad511
- Stały gość

- Kontakt:
tel 511094691
-
macpl
Odgrzewam kotleta....
Te lampy mają jeden zasadniczy problem swieca symetrycznie przez co oslepiasz innych...ale co tam....czego sie nie robi dla lansu
....dowodzik rej. moze poleciec.
Spoilerki tia niezle.....najfaniej wyglada przyczepianie spoilera do spoilera....

Te lampy mają jeden zasadniczy problem swieca symetrycznie przez co oslepiasz innych...ale co tam....czego sie nie robi dla lansu
Spoilerki tia niezle.....najfaniej wyglada przyczepianie spoilera do spoilera....
hahahaha dopiero teraz na to zwrócilem uwagemacpl pisze:najfaniej wyglada przyczepianie spoilera do spoilera....![]()
2 spoilery, 2 razy wiecej koni
I will always keep U in my heart daddy!!
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW