Alu ramki

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

cziko pisze:
krisso pisze: Aaaa,no i niestety widze że były już wcześniej wyjmowane :evil:

:
nie kupiles 350z z salonu wszstko mogło juz w nim byc zepsute rozbierane i wymieniane, mam racje??
nie przecze,tyle że to podsówa myśl że przebieg budy może być kręcony,chociaż w sumie to nic to dla mnie nie zmienia :D
Joe Satriani-Strange Beautiful Music...
bzx

dla zainteresowanych tuningiem wnętrza mam do sprzedania dywaniki aluminiowe z wyciętym logo 200 SX. Dywaniki są zrobione z płyty aluminiowej 3mm. nie jest to blacha ryflowana zaj...na z budki telefonicznej. Prezentują się efektownie pod warunekiem, że mamy prostą podłogę w aucie, czasem po latach się wgniata. Dywaniki są robione pod S13, nie wiem czy w S14 skrzynia też "wybula" podłogę.
Fotki

http://allegro.pl/item92976027_dywaniki ... 200sx.html
Załączniki
6.jpg
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

zero praktycznosci nie sprzeda sie
Awatar użytkownika
SPIRIT
Stały gość
Stały gość

Camil pisze:Na razie nie mam czego udziwniac, ale jesli juz bede mial to nie bede bialych ramek robil ani innych dodatkow rodem z golfa.
Watpie zeby oryginalne wygladaly lepiej niz biale z ramkami,zwlaszcza w nocy-mniej mecza wzrok.Poza tym prawie wkie auta wyzszej klasy lacznie ze sportowymi maja takie "dodatki rodem z golfa"np.nowa 6ka

Nie wiem jak sa zbudowane zegary w 200sx,ale ja montowalem ramki od DIDO w swoim aucie i troche sie narobilem...niby ten sam ksztalt jednej i drugiej jednak ta ostatnia zrobiona byla niedokladnie i oprocz jej niewielkiego wygiecia musialem uzyc 3x wiecej kleju by ja przymocowac,nie mowiac o sile z jaka trzeba bylo ja dociskac...Jak za ta cene mozna kupic,ale dopilnowac goscia zeby byly dopasowane.
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ja już miałem kontakt z Dido (jak pisałem wcześniej) jutro bede miał zdjęcia obudowy z założonymi zegarami a potem czekam tylko na paczuszke od nich;) wrzuce fotki jak przyjda,pzdr

[ Dodano: Czw Kwi 06, 06 17:53 ]
Oto linki do ramek u mnie:

Ramki1
Ramki2

są jeszcze bez obudowy ale jak poskładam wnętrze to wrzuce jeszcze fotki,pzdr
Awatar użytkownika
Forest
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

hmm wrzuc fotki jak to wyglada wieczorkiem na zapalonym podswietleniu dechy

Pozdro
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Oto zdjątka tak jak obiecywałem.Sorki za ostrość ale po ciemku są długie czasy naświetlania a w SX-sie ciężko statyw rozstawić.

Podświetlenie1
Podświetlenie2
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ramki ramkami ale jak zrobiłeś to podświetlenie na niebiesko?? Diody żarówki??
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

a co,podoba sie? :mrgreen:
Są to dwa rodzaje diód.Na głowne zegary diody z płaskimi głowkami rozprzestrzeniające światło i gotowe do pracy pod 12V na boki (bo tam nie są równo umieszczone) większe,diody mleczne (trzeba spiłować ranty żeby weszły do środka zegarów i przylutować rezystorki bo diody nie są pod 12V) i tyle.Troche sie tylko trzeba namęczyć i powyginać wąsy diodek żeby ładnie i sztywno siedziały w oryginalnych oprawkach.
Efekt wydaje mi się że ladny,musze tylko jeszcze zmienić żarówke od wyświetlacza na czerwoną diodke to będzie już kumplecik :mrgreen:
Awatar użytkownika
drv
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

No nie powiem fajnie Ci to wyszło :) , też bym cosik sobie takiego zapodał, ale narazie nie mam chęci rozbierać dechy :(
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ale wiesz nie ma z tym tak dużo roboty.Za pierwszym razem głowiłem się co i jak ale już skręcenie poszło szybko.Drugi raz będe rozkrecał żeby ta diode wstawic i myśle że 15min i zegary na wierzchu.A cieszy oko,jest tak troszke nowocześniej.pozdr
hard corek

ładnie to wszystko wygląda , a ja mam dalej standart :(

[ Dodano: Pią Kwi 14, 06 15:16 ]
O co ja widzę - też cierpisz na chorobę cywilizacyjną --> REZERWA

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
drv
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ostatnio próbowałem wyjąć licznik ale osłonka wraz z przyciskami nie chciała przejść przez tą dzwignie do regulacji wysokości kierownicy :?
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Odkrecasz dwie sróby od spodu trzymajace kolumne kierownicza i ja opuszczasz na fotel i mas swobodne dojscie wszedzie ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”