Ile za malowanie auta...
Moderator: Moderator
Panowie mysle ze na wiosne bedzie mozna cos pomyslec zeby taniej zrobic autka. Ale za to polakierowane w komorze a nie na podworku czy w stodole i mysle ze za konkurencyjne pieniadze. Dowiem sie niedlugo szczegolow jak bede jush wszystko dokladnie wiedzial to zrobie nowy topik i bedziemy sie dogadywac 
dokladnie bez komory to kij nie malowanie, trudno utrzymac dobra temperature, syf w powietrzu, jak nie ma dobrego wyciagu opadajacy przyschniety lakietr powoduje zmatowienia itp. Ja jak nie znajde kogos kto pomaluje za normalna kase to wynajmuje komore i pryskam samemu...
Jak mam wydac taka kase to nawet starczy mi na kupno wlasnego pistoletu z paroma dyszami np. jakis przyzwoity Sata HVLP
Jak mam wydac taka kase to nawet starczy mi na kupno wlasnego pistoletu z paroma dyszami np. jakis przyzwoity Sata HVLP
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Moj pomysl wyglada tak:
Mozna przygotowac autko samemu albo wspolnymi silami u kogos w garazu, a jak nie to mam zaprzyjazniony zaklad we Wrocku gdzie za nie duze pieniadze(jakie dokladnie dowiem sie jutro) mozna by zrobic autko pod lakier.
Potem przygotowane autko autko mozna do mnie do komory gdzie ojciec moze prysnac bedzie wtedy ladnie bez batow syfow itd tez pewnie za jakas oplata (jaka tez sie dowiem)
Ogolnie koszty powinny byc duzo mniejsze niz w przypadku gdy oddajemy auto norlanie do lakiernika. Niedlugo bedzie mozna oszacowac koszt takiej zabawy
Mozna przygotowac autko samemu albo wspolnymi silami u kogos w garazu, a jak nie to mam zaprzyjazniony zaklad we Wrocku gdzie za nie duze pieniadze(jakie dokladnie dowiem sie jutro) mozna by zrobic autko pod lakier.
Potem przygotowane autko autko mozna do mnie do komory gdzie ojciec moze prysnac bedzie wtedy ladnie bez batow syfow itd tez pewnie za jakas oplata (jaka tez sie dowiem)
Ogolnie koszty powinny byc duzo mniejsze niz w przypadku gdy oddajemy auto norlanie do lakiernika. Niedlugo bedzie mozna oszacowac koszt takiej zabawy