Alu ramki

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
drv
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ok thx za info :) nie wiedziałem że jest tak prosto :)
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ja chyba też tak zrobię bo na serio super to wygląda Takie dyskretne ale eleganckie:)

[ Dodano: Pią Kwi 14, 06 22:03 ]
Ale odnośnie tego podświetlenia to możesz tak bardziej po normalnemu :mrgreen: napisać jakich diod użyłeś??
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Tak jak napisałem,musisz szukać diód z płaskimi głowkami,które rozpraszają światło bo zwykła dioda świeci punktowo.A jeśli nie chcesz sie bawić w miniaturyzacje i przylutowywać pod lupa rezystorków to szukaj diód pod 12V . Ja wykorzystałem diodki które mi zostały z podświetlenia jeszcze w poprzedniej furze.
Szukaj na allegro!!!
Joe Satriani-Strange Beautiful Music...
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ok już wszystko wiem :D
Dzięki za info Jak coś pokleję to się pochwale :mrgreen:
Jeszcze raz dzięki

[ Dodano: Pią Kwi 21, 06 02:24 ]
No i wyszło:) Foto nie oddaje realnego wyglądu który jest po prostu super Jeszcze raz dzięki za info
Załączniki
100_3637.JPG
Awatar użytkownika
pascalek
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Jako że temat troche zszedł na podświetlenie deski itp. Pytanie do tych którzy rozbierali deske, jaki typ żarówek jest w desce ? Drugie pytanie to czy ktoś wie jak się dostać w miare szybko ;) i nie łamiąc żadnych zaczepów do oświetlenia kontroli ogrzewania i przełączników od awaryjnych, przeciwmgielnych - ogólnie tych pod wokół kierownicy ;) bo u mnie sporo żarówek sie wypaliło i trzeba wymienić.
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Przełączniki ogrzewania szyby,awaryjnych itd...dostajesz sie do nich odkrecając cały ten plastik wokół zegarów (od spodu dwie śroby trzymające kolumne kierownicy-bedzie latwiej sie dostac do calej reszty) wtedy spokojnie wyjmujesz te przelaczniki.Jesli chodzi o ogrzewanie zdejmujesz ramke ta ktora idzie az przy lewarku zmiany biegow i wtedy juz prosta droga,4 srobki wogol konsoli ogrzewania i ready,pzdr
Joe Satriani-Strange Beautiful Music...
Awatar użytkownika
bazabaza
Stały gość
Stały gość

podłącze sie do tematu bo nie chce zakładać nowego a na forum nie znalazłem odpowiedzi
czy montując inne tarcze trzeba rozbierać całą deskę czy da sie wyjąć same zegary
Awatar użytkownika
clicker200sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

bazabaza pisze:podłącze sie do tematu bo nie chce zakładać nowego a na forum nie znalazłem odpowiedzi
czy montując inne tarcze trzeba rozbierać całą deskę czy da sie wyjąć same zegary
nie trzeba, wystarczy ze zdejmiesz oslone z kolumny kierowniczej opuscisz ja na dol i odkrecisz plastytkowy panel.
Awatar użytkownika
bazabaza
Stały gość
Stały gość

dzieki mam czarne tarcze z niebieska folia jak zamontuje to zrobie zdjecie zeby pokazać jak to wyglada

[ Dodano: Sob Lis 25, 06 15:58 ]
moze ktos mi podpowie jak sie sciaga wskazówki
Awatar użytkownika
pascalek
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Jeszcze raz pozwolę sobie zapytać: Czy ktoś wie jakiego typu żarówki są w panelu ogrzewania i w przyciskach obok kierownicy ?? Jeśli ktoś nie wie jakiego typu ale widział jak wyglądają to może któryś z tych tąd ? http://www.allegro.pl/show_user_auction ... gr_id=4140
Awatar użytkownika
Krzysiu
Stały gość
Stały gość

pascalek pisze:Jeszcze raz pozwolę sobie zapytać: Czy ktoś wie jakiego typu żarówki są w panelu ogrzewania i w przyciskach obok kierownicy ?? Jeśli ktoś nie wie jakiego typu ale widział jak wyglądają to może któryś z tych tąd ? http://www.allegro.pl/show_user_auction ... gr_id=4140
wyciagnij ten przycisk i sobie zobacz. wystarczy go pociagnac. tam sa takie nietypowe
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06
Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę
[/center][/scroll]
Obrazek
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

a wpanelu ogrzewania sa 2 maciupkie wyciagane od gory
Awatar użytkownika
.wildcat.
Stały gość
Stały gość

Żarówki są takie jak na zdjęciu z tej aukcji . Są one włożone w oprawki, przyjrzyj się dokładnie to na pewno się zorientujesz jak je wydłubać (te wąsy je trzymają). Same oprawki wyjmujesz z przycisków obracając je o kilkadziesiąt stopni śrubokrętem.
|oo|__|oo|

Wildcat

O=O---O=O
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”