dodatki do s14
Moderator: Moderator
-
kamil s14
chciałbym u siebie założyć belkę spinającą kielichy z przodu, ale szukam jakieś wykończonej chromem lub cus takiego, a także chciałbym założyć dodatkowe wskazniki na słupku i wzwiazku z tym moje pytanie czy ktoś niesłyszał gdzie to mozna kupić? A może ktoś słyszał o lampach tył ala lexus? Czekam na odpowiedz jeśli ktoś kolwiek widział lub wie?
W kazdej firmie car audio zrobia takie mocowania.shifty pisze:elementy do mocowania zegarow w slupkach znajdziesz w tomsonie.
www.tomson.com.pl
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
-
Anonymous
tam maja takie gotowe plastiki z profilem, a jak ma sie robic w car audio to samemu mozna podlubac, jakies 2h i gotowe 
shifty pisze:tam maja takie gotowe plastiki z profilem, a jak ma sie robic w car audio to samemu mozna podlubac, jakies 2h i gotowe
Jak i z czego? Pytałem w jednym punkcie car audio - zabudowa 2 wskaźników na desce roździelczej to koszt około 250 zł.
Dzięki za konkretną odpowiedźIceMan pisze:jest jakieś tworzywo ktore mozna sobie formowac i potem utwardzic ? potem mozna obszyc czyms albo pomalowac i moze byc ladnie
Lecę robić
Ja się zajmuje dorabianiem paneli drzwiowych do głośników. Takie rzeczy robie z MDF'u, a do obróbki uzywam szlifierki kątowej z papierem ściernym, albo ręcznie papierem. Można tez z pianki pouliretanowej (jakoś tak to sie pisze) zapaćkać wszystko tą pianką, poczekać az wyschnie i obrobić (zegary zawinąć w folie).Na koniec obciągnąć to wszystko skajem/ją. Po kilku nieudanych próbach można dojść do wprawy 
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
No Gościu w końcu Twoja broszka możesz sie wypowiedzieć aż ich zanudzisz
- mi montował głośniki w przednie drzwi(ponieważ robil to za karniaka 30km nie moge nażekać
wygląda i gra !)
- mi montował głośniki w przednie drzwi(ponieważ robil to za karniaka 30km nie moge nażekać
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co