klosze przciwmgielne S14a>na biale

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
RoFAG
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

witam
potrzebuje zastapic 1szt klosza przeciwmgielnego (czerwonego:) ) montownego w zderzaku s14a po dwuch stronach tablicy rejestracyjnej
1szt chcialem zastapic bialym kloszem w celu podlaczenia swiatla wstecznego....

... czy kots mi pomoze?? .. jakis pomysl .. moze gdzies ktos widzial .. moze byc z USA lub innego regionu trzeciego swiata :)
Załączniki
db_2_200SX_TB41.jpg
Keepsake

A po co Ci światło wstecznego? Dla mnie to jest absurdalny przyrząd z którego nie ma żadnego pożytku. Jeśli chodzi o informowanie tych za Tobą o Twoich zamiarach to wystarczy ruch samochodu moim zdaniem. Albo możesz sobie zainstalować piszczek jakiś.

Po prostu zrobienie z białej lampy czerwonego światła jest proste, ale w drugą stronę to może być bardzo trudne. To już lepiej dołożyć światło przykręcane pod zderzakiem z jakiegoś Żuka albo Nysy. :D :D :D
Awatar użytkownika
RoFAG
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

... poprostu mam lampy na tyl LED , aposrodku blendy sa 2szt duzych oprawy ktore az sie rposza o przerobienie na STOP ...
.... moez pasuje od jakiegos innego o podobnych ksztaltach ...
.. z oferty ZUK raczej nie skorzystam :))))
Załączniki
70_12.jpg
światła CARBON LED <LOL>
światła CARBON LED <LOL>
Awatar użytkownika
Gelo
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

a skąd masz takie światła do s14 ?? jak juz bedzięsz miał na samochodzie to koniecznie zrób zdjęcie, zobaczymy jak to bedzie wyglądało. A o ładnych przednich lampach do s14 nie slyszałes ? ja kiedyś szukałem ale jedynie są w USA do Sentry.
Awatar użytkownika
RoFAG
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

lampki na tyl sciagnolem z TOKYO ... a na przod tylko przerobki widzialem malowane na czarno .. od sentry pasuja do s14a ??? ... chyba nie. ksztal w s14a jest raczej nie powtarzalny
Awatar użytkownika
Gelo
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

no własnie od Sentry nie pasuja, całkiem inny kształt. A tylko do Sentry widzialem inne niz seryjne
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”