Kubły Speed
Moderator: Moderator
-
upiorek
wiele się naszukałem i nic. Pamiętam że był temat o zakupie grupowym kubłów SPEED, ale nie znalazłem go. Wreszcie doszło do zakupu czy nie? Bo mam pytanie. Planuję w niedługim czasie zakupić Kubeł SPEED II i chciałem sie dowiedzieć jak się sprawują. Czy jest dużo kombinacji z zamontowaniem ich? Na pewno chcę go zamontować na stałe a nie na szynach tych co są do faoteli oryginalnych. Zastanawia mnie również jakość ich wykonania. Czy ten welur jest dobrej jakości czy zwykły badziew?
s13 jest dosyc niewdzięcznym autem jesli chodzi o montaz kubłów bo podłoga jest nie równa. Z tego powodu wiele osob nie moze sobie poradzic z założeniem kubła dostatecznie nisko i w rezultacie siedzi się wyżej jak w serii. Ale jak to mowia dla chcacego nic trudnegoCzy jest dużo kombinacji z zamontowaniem ich?
a tak poza tematem to wiecie ile sobie zycza za nowe fotele w serwisie nissana, bo kiedys z czystej ciekawosci spytałem- gośc powiedzial ze nie ma w tym momencie w cenniku ale cena napewno bedzie sie zawierac pomiedzy 10000 a 15000 zł !!!!!!!! hardkor