wskazówki z zegarów
Moderator: Moderator
kupiłem inne tarcze na zegary ale niepotrafie sciagnac wskazówek moze ktos juz to robił
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
- Filipek221
- Coś już wiem

- Kontakt:
No ja wlasnie dzisiaj montowalem sobie wskazoweczki zakupione na allegro. Faktycznie sciągnięcie wskazowek jest tragiczne. Po pierwsze uwazaj na te czarne kapselki na samych wskazowkach, one potrafia pierwsze zejść a potem zostaje przezroczysty plastik. I wtedy nalezy zaopatrzyc sie w bardzo podobne dwa płaskie śrubokręty (niewielkie) i po przeciwnych stronach umiescic i naprawde delikatnie ale równiutko podważyć. Na pewno zejdzie, tylko nie próbuj palcami bo po przeginasz pręciki. Uważaj na wskaznik temp on potrafi wyjść razem z precikiem, on jest na malutkim wieloklinie wiec potem bez problemu go zamontujesz.
Nie Da Ci Tego żadna Blachara, co może dać Ci 1,6 BARA !!
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Taaaa! Sciagnac tragedia???
Wlozyc je na swoje miejsce i do tego zeby jeszcze dzialaly tojest dopiero TRAGEDIA!!!
Wlozyc je na swoje miejsce i do tego zeby jeszcze dzialaly tojest dopiero TRAGEDIA!!!
no i stało sie niedziałaja moze ktos wie jak je włożyć na miejsce zeby działały
[ Dodano: Nie Lis 26, 06 12:06 ]
jeszcze jedno wskazówki wyszły mi całe z pręcikami
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
No to mas zpozamiatane!bazabaza pisze:no i stało sie niedziałaja moze ktos wie jak je włożyć na miejsce zeby działały
teraz to tylko nowe zegary trzeba kupic!
Zapewne uszkodziles cewki magnetyczne wkladajac wskazowki, tego juz sie nie da naprawic!
po paru próbach cos zaczeło działac ale przekłamuje strasznie i wskazówki chodza ospale da sie to jakos ustawic
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
A mi się zawieruszyły jakieś zegary z 240sx (chyba takie same jak w 200sx Na oko wyglądają identycznie) Jak kto chce to mogę saprzać.
Info dziknordycki@wp.pl
Info dziknordycki@wp.pl
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
Cyfrowy mam tylko w swoim
Ale gdyby ktoś czegoś takiego potrzebował to oddam za skrzynkę piwa
Ale gdyby ktoś czegoś takiego potrzebował to oddam za skrzynkę piwa